Захист КПШ CONSTRUCT® – нові розробки для RENAULT SCENIC, PEUGEOT 3008 та NISSAN NAVARA / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захист КПШ CONSTRUCT® – нові розробки для RENAULT SCENIC, PEUGEOT 3008 та NISSAN NAVARA

  • 24.02.2017

    Захист КПШ CONSTRUCT® – нові розробки для RENAULT SCENIC, PEUGEOT 3008 та NISSAN NAVARA

    Захист  КПШ CONSTRUCT® – нові розробки для RENAULT SCENIC, PEUGEOT 3008 та NISSAN NAVARA

    Замок на КПШ – найбільш поширений тип серед механічних протиугінних засобів. Механічні протиугінні замки виготовляються індивідуально під кожну марку та модель автомобіля з урахуванням року випуску, типу коробки передач та інших особливостей. Механічні протиугінні замки дуже надійні та прості у використанні.

    Для нового NISSAN NAVARA у каталозі виробника протиугінних замків CONSTRUCT® з'явилися модельні блокіратори КПШ: для автомата з номером замка 1876 та 6-ти ступенева механічна трансмісія отримала номер замка – 1863.

    Також нещодавно пройшла презентація одного з основних конкурентів на ринку для NISSAN QASHQAI. Ним на думку експертів стане нове покоління PEUGEOT 3008 2017 року. Якщо порівняти «три тисячі восьмий» з попередником, то новинка із компактвена перетворилася на справжній середньорозмірний позашляховик (кросовер). Для безпеки цієї моделі в комплектації з механічною 6-ти ступінчастою трансмісією вдалим рішенням також є замок КПШ CONSTRUCT. Вже доступний для установки протиугінний блокіратор КПШ – CONSTRUCT CF 1883.

    Компанія CONSTRUCT® працює в рамках партнерської угоди з імпортером RENAULT у Чехії, та оперативно проводить розробку замків для нових моделей марки. Тому, як тільки в Європі стартував продаж нового SCENIC, технічними фахівцями компанії була проведена розробка протиугінного блокіратора КПШ CONSTRUCT – 1884, на автомобіль в комплектації з автоматичною трансмісією.

    Матеріали по темі:
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору