SPV Company Ltd. на виставці для любителів швидкості «МОТОБАЙК 2017» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. на виставці для любителів швидкості «МОТОБАЙК 2017»

  • 14.03.2017

    SPV Company Ltd. на виставці для любителів швидкості «МОТОБАЙК 2017»

    SPV Company Ltd. на виставці для любителів швидкості «МОТОБАЙК 2017»

    З 10 по 12 березня відбулася виставка «МОТОБАЙК 2017», де на стенді Ducati були представлені механічні мотозамки TOKOZ® та VIRO® від європейських виробників. Крім того, на стенді було представлено систему супутникового моніторингу та охорони мотоциклів IWATCHER MOTO від SPETROTEC®

    Серед асортименту чеських замків  TOKOZ® до уваги відвідувачів виставки були наступні моделі:

    ТОК-29455 – ланцюг з чорним текстильним рукавом, який захищає від подряпин та дрібних ушкоджень, загальним діаметром 10мм та довжиною 2м;

    ТОК-29456 – сталевий трос з пластиковим покриттям, загальним діаметром 20мм та довжиною 1м;

    ТОК-27931 – комплект, що складається з навісного замка та сталевого ланцюга. Призначений для фіксації транспортних засобів з метою запобігання викрадення. Серед переваг даного замка – його довжина, наявність захисного рукава та дисковий циліндр, що робить його стійким до забруднення та попадання вологи.

    Та надміцний італійський замок VIRO®:

    SUPERMORSO вдало доповнив попередній перелік та вирізнився за рахунок дизайну: корпус з твердої латуні зі сталевою бронею, пофарбованою в червоний колір; захисна кришка з нейлону синього або жовтого кольору, яка покриває увесь корпус.

    Всі замки було продемонстровано безпосередньо на моделях мотоциклів Ducati, а всі бажаючі мали змогу проконсультуватися у спеціалістів стосовно надійності мотозамків та їхньої експлуатації.

    Серед електронних систем на виставці було презентовано систему супутникового моніторингу та охорони мотоциклів IWATCHER MOTO від SPETROTEC®. Це універсальний GPS/GSM пристрій тривожної сигналізації, контролю та, в разі необхідності, оперативного відслідковування мотоциклу. Смартфон-додаток дозволяє дистанційно керувати пристроєм та отримувати від мотоциклу важливі дані та сигнали тривоги.

    Загалом виставка «МОТОБАЙК 2017» об’єднала мотолюбителів з усієї України, які мали змогу ознайомитися з найтрендовішими новинками галузі мотоспорту та обмінятися враженнями.

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору