Осінь в стилі Subaru. Service Weekend від Інтерциклон / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Осінь в стилі Subaru. Service Weekend від Інтерциклон

  • 25.11.2016

    Осінь в стилі Subaru. Service Weekend від Інтерциклон

    Осінь в стилі Subaru. Service Weekend від Інтерциклон

    12-13 жовтня  в офіційному дилерському центрі SubaruІнтерциклон пройшла значна подія для прихильників цього японського бренду -  «Subaru Service Weekend». В рамках святкування на кожного учасника очікували захоплюючі тест-драйви, безкоштовна діагностика Subaru, знижки на обслуговування, цікаві розіграші та подарунки, творчі майстер-класи, та багато іншого.

    Представники Департаменту автомобільної безпеки «СПВ Компані Лтд.» взяли участь у святі та ознайомили присутніх з широкою лінійкою протиугінних систем CONSTRUCT® (Конструкт) - одного з світових лідерів з автомобільних систем безпеки, що розробляє, виготовляє та постачає механічні протиугінні пристрої для більшості моделей автомобілів.

    В консультаційному центрі «СПВ Компані Лтд.», гості мали змогу ознайомитися з лінійкою модельних протиугінних замків CONSTRUCT® для автомобілів Subaru та надійними електронними системами захисту авто від викрадення  - SPETROTEC®. Всі бажаючі мали змогу отримати інформацію з підбору оптимального комплексу систем проти угону саме для свого авто.

    На представлених робочих макетах з протиугінними системами CONSTRUCT® та SPETROTEC®, можна було ознайомитись з принципом їх дії і переконатися у високій якості виробництва.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору