«СПВ КОМПАНІ ЛТД.» – учасник «КУБОК ЕПСІЛОН АВТОРАЛІ 2016» (ФОТО) / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ КОМПАНІ ЛТД.» – учасник «КУБОК ЕПСІЛОН АВТОРАЛІ 2016» (ФОТО)

  • 16.11.2016

    «СПВ КОМПАНІ ЛТД.» – учасник «КУБОК ЕПСІЛОН АВТОРАЛІ 2016» (ФОТО)

    «СПВ КОМПАНІ ЛТД.» – учасник «КУБОК ЕПСІЛОН АВТОРАЛІ 2016» (ФОТО)

    «КУБОК ЕПСІЛОН АВТОРАЛІ 2016» – змагання на серійних автомобілях, які відбулись у місті Рівне    29-30 жовтня цього року. Змагання були організовані компанією «Акорд-С» – українським виробником пластикових вікон та дверей (ПВХ) EpsilonTM. Учасниками змагань стали партнери компанії-організатора.

    «СПВ Компані Лтд.», як офіційний постачальник ізраїльських ПВХ/ПММА-плівок WINSHIELD®, що широко використовуються у виробництві пластикових вікон, дверей, підвіконь, панелей та інших виробів, також взяла участь у змаганнях, представивши жіночий (Ірина Труханська, Марина Лящук – Skoda Fabia) і чоловічий (Андрій Клименко, Віктор Заєць – Ford Focus) екіпажі.
     

    Під час авторалі екіпажі рухалися вулицями міста Рівне за «Легендою», яка також передбачала виконання дорожніх завдань різного рівня складності на спеціальних закритих майданчиках. Учасники змагались в чотирьох залікових групах: жіночі екіпажі; електромобілі; автомобілі з об'ємом двигуна до 1900 см. куб.; автомобілі з об'ємом двигуна більше 1900 см. куб.

    «СПВ Компані Лтд.» дякує компанії «Акорд-С» за надзвичайно цікавий, не зважаючи на не дуже сприятливі погодні умови, вікенд у місті Рівне! 

    З повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок можна ознайомитись на сайті СПВ Компані Лтд. Докладніше про продукцію WINSHIELD® читайте також журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору