Відновлення сервісної карти CONSTRUCT® SAFETRONIC – відтепер доступно в сервісному центрі SPV Company Ltd. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відновлення сервісної карти CONSTRUCT® SAFETRONIC – відтепер доступно в сервісному центрі SPV Company Ltd.

  • 27.02.2017

    Відновлення сервісної карти CONSTRUCT® SAFETRONIC – відтепер доступно в сервісному центрі SPV Company Ltd.

    Відновлення сервісної карти CONSTRUCT® SAFETRONIC – відтепер доступно в сервісному центрі SPV Company Ltd.

    На початку 2017 року була досягнута домовленість з чеським виробником CONSTRUCT® про розширення сервісних робіт які може здійснювати самостійно імпортер по протиугінній преміум-системі SAFETRONIC.

    Відтепер в сервісному центрі SPV Company Ltd. можливо відновити сервісну карту системи SAFETRONIC, а не звертатися з цим питанням безпосередньо до заводу виробника.

    Електромеханічні блокіратори КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC мають в комплекті два чіпи користувача, для зняття системи з охорони, та пластикову сервісну карту.

    Картка надає наступні можливості:

    переводити систему в сервісний режим, тимчасове відключення автоматичного замикання;

    виведення з режиму несправності, у разі збою замикання чи відмикання;

    для зміни часу затримки до замикання;

    видалення втраченого та запис нових чипів відкриття.

    Раніше при втраті чи пошкодженні сервісної карти, відновити її можливо було лише на зоводі CONSTRUCT® в Чехії, при наявності там демонтованого комплекту системи. Наразі карту можна відновити в сервісному центрі SPV Company Ltd. в Києві.

    SPV Company Ltd. визнаний лідер галузі безпеки не тільки в Україні, а й серед фахівців світу. Спеціалізація компанії – імпорт і впровадження продукції та технологій провідних світових виробників у галузі безпечного замикання. SPV Company Ltd. забезпечує технічну підтримку продукції та виконання гарантійних зобов’язань виробників імпортованої продукції на території України.

    Окрім вищезазначеного, компанія здійснює сервісне та гарантійне обслуговування своєї продукції будь-якої складності через розгалужену мережу сервісних центрів.

    Виготовлення дублікатів ключів та електронних чіпів, перекодування циліндрів, виготовлення майстер системи та ремонти любої складності продукції замикання.

    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору