Нова ПВХ-плівка Vinorit® ECO: вигідно бути в тренді! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова ПВХ-плівка Vinorit® ECO: вигідно бути в тренді!

  • 22.02.2017

    Нова ПВХ-плівка Vinorit® ECO: вигідно бути в тренді!

    Нова ПВХ-плівка Vinorit® ECO: вигідно бути в тренді!

    Ізраїльська компанія Haogenplast, лідер у виробництві ПВХ-плівок,  представляє революційну ЕКО – новинку для покриття дверей і меблевих фасадів – ПВХ-плівку Vinorit® ECO.

    Чому варто обрати Vinorit® ECO?

    ECO – це тренд сьогодення, коли кожен прагне обрати найбільш вигідний, проте надійний та безпечний матеріал. Двошарове покриття Vinorit® ECO підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього оздоблення. Товщина даної ПВХ-плівки – 200 мікрон, проте цього достатньо аби визнати Vinorit® ECO «антивандальною» плівкою, у зв’язку зі стійкістю до механічних пошкоджень. Про міцність цієї ПВХ-плівки говорить і те, що вона стійка до ультрафіолетового випромінювання, природних опадів та, навіть, побутової хімії. Серед інших переваг ПВХ-плівки Vinorit® ECO: підходить для нанесення на об’ємні елементи та неглибокі фрези, стійка до перепадів температури, самозагасаюча, довговічна та екологічна. Відповідно до цього виробник надає гарантію, терміном на 2 роки, порівняно з іншими виробниками, які дають до 1 року гарантію на ПВХ-плівки тієї ж товщини. До того ж, довжина рулону нової ПВХ-плівки – 150 метрів, а не 100, як у попередній лінійці, та за необхідності можлива відмотка необхідної довжини від рулону. Vinorit® ECO – це найкраще співвідношення ціни та якості.

    Вже сьогодні в наявності на нашому складі 12 кольорів нової ПВХ-плівки Vinorit® ECO: горіх коньячний, вишня темна, горіх червоний, дуб подільський, горіх темний, дуб темний, венге темне, вишня димчата, дуб світлий, дуб сонома, дуб сірий, дуб полярний. До того ж, асортимент Vinorit® ECO невдовзі буде розширюватися новими, цікавими кольорами. Тиснення PORIM та широкий асортимент кольорів легко поєднуються з будь-яким дизайнерським рішенням. Vinorit® ECO – вдалий вибір дизайнерів та виробників дверних накладок, оскільки поєднує високу якість та вигідну ціну.

     

    Vinorit® ECO – максимально наближений до вигляду справжньої деревини. Дане ПВХ-покриття виглядає натурально та є безпечним у користуванні, подібно до природних матеріалів. Тому з сучасними матеріалами Vinorit® ECO немає потреби вирубувати дерева, лише заради оздоблення.

    Варто зазначити, що за кордоном вже протягом багатьох років плівки Vinorit® використовуються для оздоблення дверей в дитячих та медичних закладах, оскільки є абсолютно безпечними та не викликають алергічних реакцій. Про безпеку даного продукту свідчить і висновок експертизи Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

    Детальніше ознайомитися з ПВХ-плівками Vinorit®  можна на нашому сайті або на онлайн-ресурсі www.lock.com.ua, попередньо зареєструвавшись.  

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору