В новий сезон з новими кольорами VINORIT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > В новий сезон з новими кольорами VINORIT®

  • 29.01.2016

    В новий сезон з новими кольорами VINORIT®

    В новий сезон з новими кольорами VINORIT®
    Мода в інтер’єрі міняється з роками, ми прагнемо бути завжди в тренді і пропонувати українським споживачам нові свіжі рішення. Для цього в СПВ Компані Лтд було створено відділ Інноваційні Декор Технології. Одна із задач цього відділу – розвиток нових кольорів ПВХ-плівок. Відвідання європейських виставок та робота із українськими замовниками, дизайнерами і архітекторами втілилась у пять нових кольорів VINORIT® – новинки сезону 2016. Кольори створені на замовлення та за участі СПВ Компані Лтд спільно із високопрофесійною командою технологів та друкарів ізраїльського виробника HAOGENPLAST.
     
     
    Три кольори VINORIT® створені на дизайні GOLDEN OAK і отримали назви Дуб полярний, Дуб сонома, Дуб сірий. Дизайн GOLDEN OAK має яскравий складний рисунок текстури дуба, густо наявні сучки, вузли, волокна. Застосували класичне для VINORIT® тиснення PORIM.
     

    Дуб полярний POLAR OAK

    1. Дуб полярний (POLAR OAK) – молочно-білого кольору з м’яко нанесеним рисунком світло-коричневого кольору, завдяки цьому створює свіже враження. Підійде для інтерєрів більшості стилів – скандинавський мінімалізм, класичний, прованс, тощо. Рекомендуємо застосовувати патину світлу «кава з молоком» або золоту.

    Дуб сонома SONOMA OAK

    2. Дуб сонома (SONOMA OAK) – максимально наближений до натурального кольору дубової дошки. Колір дуже поширений і популярний у меблях, ламінаті, міжкімнатних дверях. Для будівель у кантрі-стилі та у сучасному еко-стилі. Підійде для застосування в більшості інтер’єрів завдяки нейтральному натуральному кольорі. Патина люба.

    Дуб сірий GREY OAK

    3. Дуб сірий (GREY OAK) – колір сірий із теплим коричневим відтінком, для розширення пропозиції плівки у модному сьогодні сірому кольорі. Завдяки тому, що колір не дуже темний можна застосовувати патину темну.
     
     
     
     
    Для наступного кольору VINORIT Черешня графіт ми обрали стильний прінт з тектурою черешні, виразною та витіюватою. Також на цій плівці було застосовано нове тиснення TAFT, яке має дрібну шовковисту текстуру, дуже популярну сьогодні у європейських виробників.
     

    Черешня графіт BLACK CHERRY 5

    4. Черешня графіт (BLACK CHERRY 5) – має сірий колір з холодним рожевим віддтінком, ледь помітним. Для дизайнерів та виробників, що шукають свіжі унікальні дизайни. Підійде для інтер’єрів та екстер’єрів у сучасних стилях – модерн, лофт, хайтек, авангард тощо.
     
     
     
    Для шанувальників італійської класики в дизайні ми розробили колір VINORIT® Горіх італійський. Дизайн має текстуру кедру ліванського – спокійні але виразні полоси із перебивкою рисунком волокон, малопомітна імітація ламелей. Тиснення PORIM.
     

    Горіх італійський MORAN ITALIAN

    5. Горіх італійський (MORAN ITALIAN) – коричневого шоколадного кольору, що найбільш поширений на класичних італійських меблях. Підійде для інтер’єрів у класичному стилі, модерн, середземноморському, колоніальному та кантрі стилях. Застосування патини можливе при бажанні виділити фрези.
     
    Висока якість плівок VINORIT® та їх унікальні властивості дозволяють застосовувати їх на вхідних дверях, що експлуатуються на вулиці та всередині приміщення, а також на меблях та міжкімнатних дверях. Нові кольори надійдуть у продаж на початку лютого 2016 року.
     
    Ознайомитись з повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT®  можна на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про плівки VINORIT® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Порівняльний тест VINORIT® та корейської плівки в лабораторних умовах дивіться у відео:
     
     
    Для замовлення ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт) звертайтесь за електронною адресою: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму декоративні покриття, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору