Нова серія кодових протиугінних імобілайзерів від SPETROTEC® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова серія кодових протиугінних імобілайзерів від SPETROTEC®

  • 06.01.2017

    Нова серія кодових протиугінних імобілайзерів від SPETROTEC®

    Нова серія кодових протиугінних імобілайзерів від SPETROTEC®

    Компанія SPV Company Ltd рада повідомити про надходження нової серії кнопкових імобілайзерів від ізраїльського виробника SPETROTEC® (спетротек).

    Ізраїльська компанія SPETROTEC® спеціалізується на розробці й виробництві систем проти угону для приватного та комерційного сектору, активно розвиваючи два основні напрямки: протиугінний захист автотранспорту та моніторинг і керування автопарком.

    Компанія проектує, виробляє і постачає екологічно чисті, надійні, безпечні та економічно ефективні рішення й системи для захисту транспортних засобів. Для створення протиугінних систем використовуються кращі матеріали та комплектуючі для електроніки.

    Пропонуємо на вибір три типи кодових додаткових протиугінних імобілазера, кожен з яких, по бажанню клієнта, може бути доукомплектований додатковими реле блокування.

    Імобілайзер SA11 складається з кнопкового номеронабирача з 5-ма цифровими кнопками та безпровідного реле блокування.
    Імобілайзер SA13 складається з кнопкового номеронабирача з 5-ма цифровими кнопками та провідного реле блокування.
    Імобілайзер SA14 складається з кнопкового номеронабирача з 5-ма цифровими кнопками та двох реле блокування, провідного та безпровідного.
     

    Під охороною системи унеможливлюють роботу двигуна чи основних елементів автомобіля без функціонування яких неможливо рухатись своїм ходом. Реле блокування має герметичний корпус, залитий пластичною смолою, для запобігання потрапляння вологи. Завдяки цьому, може бути потайки розміщений під капотом чи в будь-якому іншому прихованому місці.

    Імобілайзери автоматично переходить у режим охорони через 30 секунд після вимкнення запалення. Щоб зняти системи з охорони, потрібно ввести персональний (відомий лише власнику авто) код (4-6 знаків), набравши його на цифровій панелі. Персональний код власник може самостійно змінювати нескінченну кількість разів. В комплекті з імобілайзером є також  майстер код, що дає можливість зняти систему з охорони або ж запрограмувати новий персональний код користувача.

    Для більшої захищеності, до стандартного комплекту можуть бути додані додаткові реле блокування. Кожне реле імобілайзера має свій код-ідентифікатор, коли власник вводить код на кнопкової панелі, то на кожне реле йде свій код для ідентифікації та розблокування.

    Кодові імобілайзери SPETROTEC® SA11, SA13 та SA14 знімаються з охорони лише контактним методом - введенням коду на панелі. Зловмисники не зможуть відімкнути імобілайзери дистанційно на відстані, адже це просто неможливо. 

    Докладніше про електронні протиугінні системи SPETROTEC® читайте в журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору