Асортимент електронних протиугінних засобів поповнився системами Helios від Starcom Systems / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Асортимент електронних протиугінних засобів поповнився системами Helios від Starcom Systems

  • 14.11.2016

    Асортимент електронних протиугінних засобів поповнився системами Helios від Starcom Systems

    Асортимент електронних протиугінних засобів поповнився системами Helios від Starcom Systems

    Starcom Systems – це провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на передових автоматизованих системах для дистанційного управління і стеження за транспортними засобами, контейнерами, товарами і персоналом в режимі реального часу. Всі вироблені компанією системи характеризуються високою міцністю, стабільністю і надійністю.

    Супутникові системи компанії Starcom - це повнофункціональні рішення, що представляють собою поєднання інноваційного обладнання і унікального програмного забезпечення.

    Супутникові системи Helios від Starcom Systems - це активний ультрасучасний захист автомобіля та його власника від спроб викрадення автомобіля або розбійного нападу. Системи створенні для відстеження транспортних засобів в реальному часі, призначені для керування транспортними засобами та для гарантування безпеки.

    Helios пропонує більше 200 унікальних функцій, таких як контроль витрати палива, додаткові цифрові входи для підключення різних зовнішніх датчиків, підтримка зв'язку в автономному режимі, вбудований акселерометр, програмування через стільникову мережу та ін.

    Для складних систем управління призначена система Helios Advance, яка в повній мірі відповідає всім завданням по контролю за переміщенням транспорту, має конфігурацію програмованих оповіщень, а також може генерувати статистичні та логістичні звіти.

    Для більш простих завдань спостереження та управління автопарком, розроблена модель Helios TT, яка використовує меншу кількість входів і виходів та передає практичну інформацію про транспортний засіб.

    Докладніше про супутникові системи Helios від Starcom Systems читайте тут >>>

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору