Комплексний захист для Honda C-RV від CONSTRUCT Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплексний захист для Honda C-RV від CONSTRUCT Ательє

  • 21.12.2016

    Комплексний захист для Honda C-RV від CONSTRUCT Ательє

    Комплексний захист для Honda C-RV від CONSTRUCT Ательє

    В зв’язку з зростаючими темпами викрадень автомобілів в Україні, причому будь-якої марки, року випуску та технічного стану, гостро постає питання надійного захисту авто від угону. Все більше автовласників, не бажаючи коритися волі випадку, встановлюють ефективні протиугінні системи на своє авто.

    Тому не дивно, що до CONSTRUCT Ательє – авторизованого центру з монтажу найсучасніших систем проти угону CONSTRUCT®, звернувся власник Honda C-RV, з проханням комплексно захистити свій автомобіль від викрадення. Фахівці CONSTRUCT Ательє мають багаторічний  досвід на ринку протиугінних систем, а професійний підхід до вирішення проблем захисту від угону забезпечив бездоганну репутацію.

    Для максимального захисту Honda C-RV від угону, було вирішено встановити замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK, замок КПШ CONSTRUCT® та супутникову систему Helios Advanced від ізраїльського виробника STARCOM Systems.

    Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK обмежує доступ до моторного відсіку автомобіля шляхом блокування кришки капоту відносно деталей кузову авто. Відкривається CONSTRUCT® HOOD-LOCK ключем, замкова щілина якого розміщена в салоні автомобіля. Циліндр замка капоту може бути розміщений скрито в інтер'єрі автомобіля, а сама наявність замка стане неприємним сюрпризом для зловмисників.

    Принцип роботи механічного протиугінного замку CONSTRUCT® КПШ полягає в блокуванні рухомих вузлів механізму перемикання швидкостей. Механічні і роботизовані трансмісії блокуються в положенні заднього ходу, а автоматичні коробки – в положенні parking. Всі деталі механічних протиугінних замків виготовляються з високоякісних матеріалів та мають підвищену міцність.

    Helios Advanced - це унікальна система протиугінного GPS/GSM моніторингу транспортних засобів, що об'єднує в собі функції трьох різних пристроїв: трекера, охоронної системи та імобілайзера. Система комплектується цифровою клавіатурою введення коду для ідентифікації водія, відключення режиму охорони супутникової сигналізації та розблокування двигуна автомобіля. Вся інформація виводиться на безкоштовний додаток для мобільних пристроїв на базі Android і IOS, через який можливо слідкувати за переміщенням авто онлайн, отримувати повідомлення про його стан та керувати режимами охорони (дистанційно знімати з охорони; закривати / відкривати двері, багажник; блокувати двигун та інше). Helios Advanced має велику кількість входів і виходів: 8 цифрових входів, 1 вхід  для лічильника імпульсів, 3 аналогових входи, 4 цифрових виходи, CAN bus, вбудовану GPS антену і акселерометр.

    У зазначені терміни спеціалісти CONSTRUCT® Ательє виконали професійний монтаж всіх зазначених систем на автомобіль Honda C-RV, клієнт залишився задоволений виконаною роботою, а інженери-конструктори - черговим виконаним  завданням.

    Докладніше про сучасні протиугінні системи читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору