Протиугінний електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® SAFETRONIC для VW Sportsvan / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінний електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® SAFETRONIC для VW Sportsvan

  • 07.12.2016

    Протиугінний електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® SAFETRONIC для VW Sportsvan

    Протиугінний електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® SAFETRONIC  для VW Sportsvan

    Чеська компанія CONSTRUCT® - провідний європейський виробник протиугінних систем, вже більш ніж два десятиліття виготовляє надзвичайно надійні та зручні протиугінні замки для  автомобілів, постійно слідкує за оновленням модельного ряду, щоб кожний автовласник зміг захистити своє авто від викрадення.

    У центрі розробки CONSTRUCT® A&D, що знаходиться на території заводу CONSTRUCT®, за запитом клієнта, був розроблений і встановлений електромеханічний протиугінний блокіратор SAFETRONIC на VW Sportsvan з автоматичною КПШ.

    CONSTRUCT® SAFETRONIC працює на електромеханічному принципі. Блок управління дає команду заблокувати КПШ через кілька секунд після виключення запалення.

    Для розблокування призначений безконтактний чіп, який водій докладе до певного місця в салоні авто, під яким знаходиться модуль ідентифікації, який розпізнає законного користувача. Без цього процесу ідентифікації розблокувати пристрій неможливо, адже пристрій в салоні розташовано приховано, а місце знаходження знає тільки господар автомобіля.

    Механічні коробки передач блокуються пристроєм CONSTRUCT® SAFETRONIC в положенні заднього ходу, а автоматичні коробки - в положенні «паркінг».

    У виробництві застосовуються виключно спеціальні електронні та механічні вузли, розраховані на експлуатацію в екстремальних кліматичних умовах при температурі від -40° С до +120° С. Обмежений доступ значно ускладнэ можливі спроби подолати даний пристрій.

    Фахівці галузі протиугінної безпеки радять для створення комплексного захисту автомобіля використовувати разом з електромеханічним протиугінним замком CONSTRUCT® SAFETRONIC  – автомобільні імобілайзери SPETROTEC виробництва Ізраїль. Таке поєднання забезпечує максимальний рівень захисту автомобіля від викрадення.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору