Власники нового кросоверу VW Tiguan можуть захистити своє авто преміум-системою e-Safetronic / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Власники нового кросоверу VW Tiguan можуть захистити своє авто преміум-системою e-Safetronic

  • 11.11.2016

    Власники нового кросоверу VW Tiguan можуть захистити своє авто преміум-системою e-Safetronic

    Власники нового кросоверу VW Tiguan можуть захистити своє авто преміум-системою e-Safetronic

    Чеська компанія CONSTRUCT - провідний європейський виробник протиугінних систем, що  більш ніж два десятиліття виготовляє надзвичайно надійні та зручні протиугінні замки для  автомобілів, постійно слідкує за оновленням модельної лінійки, щоб задовольнити прагнення кожного власника захистити своє авто від викрадення.

    Модельний ряд систем захисту від угону класу «преміум» e-Safetronic від CONSTRUCT поповнився новим блокіратором КПШ на новий позашляховик VW Tiguan з механічною трансмісією. 

    Основна перевага систем e-Safetronic - виключення людського фактора. З встановленою системою автомобіль завжди буде під охороною e-Safetronic. Система автоматично стає під охорону по виключенню запалювання. Електропривод самостійно заблокує перемикання селектора КПШ протягом декількох секунд після вимкнення запалювання.

    Встановлена система повністю захована в підконсольному просторі, візуально визначити її наявність в автомобілі неможливо, що стане несподіваним і неприємним сюрпризом для викрадачів.

    Оскільки розблокування e-Safetronic можлива тільки за допомогою безконтактного чіпа, циліндр відсутній і можливість його відмикання за допомогою відмичок або свердління просто є неможливим. У разі відключення акумуляторної батареї система буде знаходиться в закритому положенні.

    В системі e-Safetronic втілені кращі традиції виробника по виготовленню механічної частини з інноваційними електронними технологіями. e-Safetronic - блокіратор КПШ з електроприводом, автоматично стає під охорону, блокуючи перемикання селектора КПШ, після вимкнення запалювання. Для розблокування CONSTRUCT e-Safetronic достатньо прикласти безконтактний чіп до відомого лише водієві місця в автомобілі.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору