Замок КПШ CONSTRUCT для Honda Insight / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Замок КПШ CONSTRUCT для Honda Insight

  • 25.05.2016

    Замок КПШ CONSTRUCT для Honda Insight

    Замок КПШ CONSTRUCT для Honda Insight

    Фахівцями інженерно-конструкторського центу Construct Ательє, де виконують ексклюзивну розробку протиугінних систем для автомобілів, було виконано індивідуальне замовлення по встановленню замка КПШ Construct для Honda Insight.

    Власник японського хетчбеку, турбуючись про захист автомобіля,  звернувся до сервісного центру автосалону «ВіДі Інсайт», де проходить сервісне обслуговування з проханням встановити замок КПШ Construct.

    Такої моделі замка в каталозі виробника немає, тому представник автосалону звернувся до фахівців CONSTRUCT Ательє та домовився про розробку та встановлення замка безпосередньо в самому автосалоні. Зазвичай така робота займає 2-3 дні, тому в обумовлений час інженери-конструктори CONSTRUCT Ательє прибули на місце, де й були проведені всі необхідні роботи по моделюванню і монтажу механічного замка КПШ CONSTRUCT. На цей раз весь процес зайняв всього один день і вже на наступний щасливий власник зміг отримати свій автомобіль з надійним захистом від CONSTRUCT

    Протиугінні системи CONSTRUCT® для Honda Insight  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Honda Insight  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Honda Insight  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Honda Insight

    Багаторічний успішний досвід на ринку протиугінних систем, широка географія реалізованих проектів і професійний підхід до вирішення проблеми захисту від угону свідчать про бездоганну репутацію CONSTRUCT Ательє. А досвідчені фахівці завжди готові оперативно допомогти, пропонуючи ексклюзивні рішення в області автомобільної безпеки.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору