Для нового Toyota RAV4 доступна оновлена серія протиугінних замків CONSTRUCT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Для нового Toyota RAV4 доступна оновлена серія протиугінних замків CONSTRUCT

  • 17.02.2016

    Для нового Toyota RAV4 доступна оновлена серія протиугінних замків CONSTRUCT

    Для нового Toyota RAV4 доступна оновлена серія протиугінних замків CONSTRUCT
    Новий Toyota RAV4 - законодавець автомобільної моди і інноваційний еталон в сегменті компактних кросоверів як в світі, так і в Україні. Автомобіль, який за більш ніж 20-річну історію виробництва зумів підкорити серця понад 6 млн. автовласників у 170 країнах світу, і сьогодні не перестає дивувати своїми неперевершеними стилем, драйвом та емоціями.
     
    Новий Toyota RAV4 вже продається в Україні. А щоб радість володіння новим автомобілем не була затьмарена різними непередбаченими ситуаціями, з метою підвищення безпеки для нового Toyota RAV4 фахівці CONSTRUCT-Ательє розробили ряд комплексних рішень на основі протиугінних замків CONSTRUCT.
     
    В якості базового варіанту забезпечення безпеки нового Toyota RAV4 фахівці CONSTRUCT-Ательє рекомендують використовувати класичний механічний протиугінний замок CONSTRUCT® КПШ, який одночасно з надійним захистом від викрадення є довговічним і простим у використанні.
    Протиугінні замки CONSTRUCT® для Toyota RAV4
    Принцип дії механічних протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ полягає у надійному блокуванні коробки перемикання швидкостей у режимі «Паркінг» (автоматичні КПШ) або у режимі «Задній хід» (механічні КПШ). Механічний протиугінний замок CONSTRUCT® КПШ для Toyota RAV4 2016 має номер СF 1688b і придатний як для нового автомобіля 2016 модельного року, так і для попередньої моделі, починаючи з 2013 року випуску.
     
    Протиугінні системи CONSTRUCT® для Toyota RAV4  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Toyota RAV4  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Toyota RAV4  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Toyota RAV4
    Більш просунутою системою безпеки для нового Toyota RAV4 є використання CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) – комплексної протиугінної системи, яка одночасно блокує селектор КПШ і несанкціонований доступ до моторного відсіку, де знаходяться системи, відповідальні за життєдіяльність автомобіля. Новий замок для Toyota RAV4 отримав наступне позначення у каталозі механічних протиугінних замків: CV 1688b-018.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору