Колекція ПВХ-плівок з горизонтальним дизайном від VINORIT® доступна на складі! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Колекція ПВХ-плівок з горизонтальним дизайном від VINORIT® доступна на складі!

  • 29.05.2015

    Колекція ПВХ-плівок з горизонтальним дизайном від VINORIT® доступна на складі!

    Повна колекція з п’яти трендових кольорів ПВХ-плівок VINORIT® з горизонтальним дизайном – унікальна пропозиція українським виробникам від «СПВ Компані Лтд». Дані кольори розроблялися на наше замовлення безпосередньо на заводі Kibbutz Нaogen (Кібуц Хаоген) у Ізраїлі ексклюзивно для України.
     
    Ми пропонуємо увазі замовників та партнерів п’ять модних деревинних забарвлень ПВХ-плівки VINORIT® (Вінорит), виключність яких полягає у тому, що текстура дерева на декоративному покритті розміщена горизонтально. Досі горизонтальний малюнок використовувався серед міжкімнатних та вхідних дверей, оздоблених дерев’яним шпоном. Зараз про ці обмеження можна забути! З плівками VINORIT® (Вінорит) горизонтальний малюнок дерева відтепер можливий на МДФ-накладках для оздоблення дверей, сендвіч-панелях та меблях.
     
    Деревинне забарвлення плівок ПВХ вигідно підкреслює тиснення SAND, що не потребує особливого догляду та легко миється. Буде особливо доречним у оздоблені інтер’єрів кухонь.
     
    ПВХ-плівки VINORIT® (Вінорит) та кам’яний шпон SlateStone®
     
    Новий декоративний фасад «Мідний дуб»
    На прикладі готового виробу хочемо продемонструвати увазі наших партнерів застосування ПВХ-плівок VINORIT® серії горизонтальних дизайнів. Нова декоративна МДФ-накладка у трендовому еко-стилі розроблена відділом Інноваційних декор технологій. Дверний фасад «Мідний дуб» створений з використанням високоякісної екологічної плівки VINORIT® Дуб сірий горизонтальний (DEKEL 5) та кам’яного шпону SlateStone® «Червона мідь» (COBRE). Горизонтальний дизайн плівки напрочуд вигідно підкреслює фактуру каменю, а сірий колір відтіняє неоднорідне забарвлення та візерунки унікального зрізу сланцю. Обидва декоративні матеріали – екологічні, довговічні, невибагливі у догляді.
     
    ПВХ-плівки VINORIT® (Вінорит)
     
    До колекції горизонтальних дизайнів VINORIT® (Вінорит) входять:
       41 Дуб білений горизонтальний (DEKEL 1), що має світлий колір вибіленої деревини.
       42 Дуб морений горизонтальний (DEKEL 2), якому властивий колір необробленої деревини з ознаками природного старіння.
       43 Дуб кориця горизонтальний (DEKEL 3) з глибоким насиченим кольором, що має теплий відтінок кориці.
       44 Дуб шоколадний горизонтальний (DEKEL 4), якому характерний темно-коричневий колір, що асоціюється з чорним шоколадом.
       45 Дуб сірий горизонтальний (DEKEL 5), що має теплий сірий колір з сизим димчатим відтінком.
     


    Ознайомитись з повною колекцією горизонтальних дизайнів ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT® можна на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про плівки VINORIT® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Порівняльний тест VINORIT® та корейської плівки в лабораторних умовах дивіться у відео:
     
     
    Для замовлення ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт) звертайтесь за електронною адресою: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму декоративні покриття, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору