Новий колір WINSHIELD® SILK GREY – на складі «СПВ Компані Лтд.»! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий колір WINSHIELD® SILK GREY – на складі «СПВ Компані Лтд.»!

  • 19.06.2015

    Новий колір WINSHIELD® SILK GREY – на складі «СПВ Компані Лтд.»!

    Новий колір WINSHIELD® SILK GREY – на складі «СПВ Компані Лтд.»!
    «СПВ Компані Лтд.» повідомляє нашим замовникам та партнерам, що колекцію однотонних кольорів ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд) поповнено новим кольором. На склад надійшов та доступний для замовлення колір «Сірий шовковий» (SILK GREY) з тисненням LOTEM.

    Плівка WINSHIELD® SILK GREY вирізняється з-поміж інших своїм ніжним світло-сірим кольором, що має приємний теплий відтінок. Тиснення LOTEM створює відчуття особливої шовковистої текстури декоративного покриття, що пасуватиме сучасним стилям інтер‘єру. Завдяки тому, що сірий колір – універсальний, ПВХ-плівка SILK GREY стане окрасою більшості інтерєрів, починаючи від модерну та закінчуючи мінімалізмом.
     
    ПВХ-плівка WINSHIELD® (Віншилд) сірий шовковий (SILK GREY) для вікон
    Ізраїльська ПВХ-плівка WINSHIELD® (Віншилд) призначена як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування. Стійка до високих та низьких температур, не вигорає та не втрачає привабливого вигляду протягом довгих років. Завдяки своїм особливостям, плівкою WINSHIELD® (Віншилд) можна ламінувати вікна, підвіконня, сендвіч-панелі та двері.
     
    ПВХ-плівка WINSHIELD® виробляється в Ізраїлі на заводі Kibbutz Haogen, компанії, що більш ніж 50 років займається виготовленням полівінилхлоридних (ПВХ) плівок та заслужила визнання серед лідерів галузі. Серед продуктів Kibbutz Haogen також - й популярна серед українських виробників плівка ПВХ VINORIT® (Віноріт) для ламінування дверей та МДФ-фасадів.
     
    ПВХ-плівка WINSHIELD® (Віншилд) сірий шовковий (SILK GREY) для вікон
     
    Ознайомитись з повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок WINSHIELD® - двадцять дев’ять кольорів, можна на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про плівки WINSHIELD® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Процес ламінації віконного профілю плівкою WINDSHIELD® дивіться у відео:
     
     
    Для замовлення ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд) звертайтесь за електронною адресою: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму декоративні покриття, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору