Розширено колекцію плівок WINSHIELD® для ламінації сандвіч панелей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розширено колекцію плівок WINSHIELD® для ламінації сандвіч панелей

  • 18.08.2015

    Розширено колекцію плівок WINSHIELD® для ламінації сандвіч панелей

    Розширено колекцію плівок WINSHIELD® для ламінації сандвіч панелей
    Раді повідомити, що асортимент ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд) для ламінації сандвіч-панелей розширено трьома новими кольорами. На складі «СПВ Компані Лтд.» стали доступні: Антрацит сірий  ANTHRACIT GREY, Коричневий шоколадний CHOCOLATE BROWN, Сірий хмарний CLOUDY GREY у рулонах шириною 1320 мм.
     
    Наразі складська програма плівки WINSHIELD® (Віншильд) в широких рулонах 1320 мм налічує 9 кольорів з тисненням LOTEM:
    Антрацит сірий ANTHRACIT GREY
    Дуб рустікал BIRCH TREE
    Черешня чорна BLACK CHERRY
    Коричневий шоколадний CHOCOLATE BROWN
    Сірий хмарний CLOUDY GREY
    Дуб темний DARK OAK
    Дуб золотий GOLDEN OAK
    Махагоні MAHOGANY
    Горіх NUSSBAUM
     
    У зв’язку з високим попитом та популярністю плівки WINSHIELD® (Віншилд) серед українських виробників, дизайнерів та архітекторів, асортимент буде поступово розширюватись. Нова пропозиція надає широкі можливості виробникам профільних вікон та дверей, адже тепер фасади можна оформити в одному кольоровому рішенні. Сандвіч-панелі, ламіновані ПВХ-плівкою WINSHIELD®, ідеально гармоніюють з вікнами та дверима у тому ж кольорі.
     
    ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд)
     
    Застосування плівок WINSHIELD®  Застосування плівок WINSHIELD®  Застосування плівок WINSHIELD®  Застосування плівок WINSHIELD®
     
    Застосування плівок WINSHIELD® у широких рулонах у сучасному будівництві:
    Сандвіч-панелі, ламіновані плівками WINSHIELD®, стають все більш популярними не тільки у якості оздоблювального матеріалу, але й як утеплювальний матеріал для приватних та корпоративних об’єктів.
    Алюмінієві композитні панелі, ламіновані плівками WINSHIELD®, використовуються для зовнішнього облицювання з використанням технології вентильованого фасаду. Окрім того, даний декоративний матеріал поширений у оздобленні інтер’єрів громадських місць: аеропорти, залізничні станції, лікарні, ресторани, виставкові павільйони тощо.
     
    ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд) для ламінації сандвіч-панеле
     
    Застосування плівок WINSHIELD®  Застосування плівок WINSHIELD®  Застосування плівок WINSHIELD®  Застосування плівок WINSHIELD®
     
    Усі ПВХ-плівки WINSHIELD® використовують унікальну технологію Color Shield™ (Колор Шильд), що захищає ламіновані плівкою поверхні від нагрівання, яке спричиняє деформацію конструкцій. Дана технологія забезпечує високу термостійкість та стійкості до атмосферного впливу, що якнайкраще підходить для застосування матеріалу в жорстких кліматичних умовах.
     
    Ознайомитись з повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок WINSHIELD® - двадцять дев’ять кольорів, можна на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про плівки WINSHIELD® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Процес ламінації віконного профілю плівкою WINDSHIELD® дивіться у відео:
     
     
    Для замовлення ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд) звертайтесь за електронною адресою: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму декоративні покриття, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору