Палітру однотонних кольорів ПВХ-плівки WINSHIELD® розширено! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Палітру однотонних кольорів ПВХ-плівки WINSHIELD® розширено!

  • 26.02.2015

    Палітру однотонних кольорів ПВХ-плівки WINSHIELD® розширено!

    Палітру однотонних кольорів ПВХ-плівки WINSHIELD® розширено!
    «СПВ Компані Лтд.» повідомляє професійних партнерів про розширення асортименту однотонних кольорів ізраїльської ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншилд) для ламінування вікон, підвіконь, сандвіч-панелей та дверей. У зв’язку з ростом популярності однотонних кольорів у сучасному дизайні та збільшенням запитів від партнерів на такі кольори, ми розширили програму на два нові кольори плівки.
     
    Відтепер у асортименті однотонних кольорів ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншилд) присутній колір Антрацит піщаний (Anthracit Grey) та Чорний (Black). Плівка Антрацит піщаний має темно-сірий колір з холодним відтінком антрациту та виконана з тиснення SAND. Пасуватиме помешканням з сучасним стилем інтер'єру, особливо інтер’єрам стилю: хай-тек, мінімалізм та модерн. У свою чергу колір Чорний з насиченим глибоким забарвленням та тисненням LOTEM стане незамінним для інтер’єрів у стилі арт-деко, що ніколи не втратить популярності та актуальності.
    ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншилд) - Anthracit Grey та Black
    Нагадуємо, що зараз у палітрі WINSHIELD® Unicolor присутні сімнадцять однотонних кольорів, багато з яких не мають аналогів та з легкістю задовольнять будь-які примхи архітектора, дизайнера і замовника.
    ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншилд)
     
    Ознайомитись з усім асортиментом програми WINSHIELD® Unicolor та переглянути інформацію кожного з кольорів можна на спеціальній сторінці нашого сайту - тисніть сюди.
     
    Для створення інтер’єру у ідеальному кольоровому рішенні, ми радимо комбінувати ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд) для ламінування вікон, підвіконь, сандвіч-панелей та дверей разом з плівками ПВХ VINORIT® (Віноріт). Зокрема, дизайнери компанії рекомендують поєднувати колір WINSHIELD® Антрацит піщаний (Anthracit Grey) разом з плівками VINORIT® 05 Білий (White), 06 Тімбер молочний (Timber 2116) та 51 Рустікал молочний (Rustikal White). Колір плівки WINSHIELD® Чорний (Black) пасуватиме низці кольорів VINORIT® 06 Тімбер молочний (Timber 2116), 17 Cірий (Grey 9058) та 70 Слонова кістка (Ivory 2023).
     
    Для замовлення ПВХ-плівки WINSHIELD® (Віншильд) звертайтесь за електронною адресою: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму декоративні покриття, ТИСНІТЬ СЮДИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору