Ручки-скоби від ROSTEX® - домінанта у сучасному дизайні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ручки-скоби від ROSTEX® - домінанта у сучасному дизайні

  • 25.02.2015

    Ручки-скоби від ROSTEX® - домінанта у сучасному дизайні

    Ручки-скоби від ROSTEX® - домінанта у сучасному дизайні
    Ручки-скоби – одна із основних тенденцій сучасного дизайну як приватних, так і громадських приміщень. Оригінальна ручка-скоба може легко перетворити невиразний дизайн дверей у яскраве втілення неповторності та безпосередньо збагатити виріб. У США та країнах Європи застосування ручок-скоб на дверях громадських приміщень та закладів з великою кількістю відвідувачів стало правилом гарного тону та поваги до гостей.
     
    Асортимент ручок-скоб прямолінійної форми для зовнішнього застосування від чеської компанії ROSTEX® (Ростекс) поповнився новою моделлю. Тепер окрім відомої нашим партнерам ROSTEX® Direct (Ростекс Дірект) у серії присутня нова ручка-скоба ROSTEX® Architect (Ростекс Архітект). Завдяки простій формі обидві ручки-скоби ідеально пасуватимуть сучасним інтер’єрам стилів: мінімалізм, хай-тек, конструктивізм, баухаус, лофт, авангард тощо. Матеріал виробів – нержавіюча сталь - це запорука високих експлуатаційних якостей ручок-скоб та стійкості до впливу навколишнього середовища: вологи, високих та низьких температур тощо. Ручки ROSTEX® Direct та Architect прості у монтажі, адже ніяк не пов'язані з дверним замком та просто прикручуються до полотна дверей.
     
    Ручки-скоби ROSTEX® (Ростекс) Direct та Architect
    Ручки-скоби ROSTEX® Direct (Ростекс Дірект) та Architect (Ростекс Архітек) можна замовити як окремо, так і у комплекті з протектором ROSTEX® R3 Quadrum плюс половинка ROSTEX® R4/H Quadrum.

    Завдяки матовій обробці обидві ручки-скоби можна легко поєднувати майже з усім широким спектром ізраїльських плівок ПВХ VINORIT® (Віноріт). Особливо вдало фурнітура виглядатиме з однотонними дизайнами: 51 Рустікал молочний, 53 Капучіно та 57 Сірий лісовий; вертикальними дизайнами на тисненні шантонг: 33 Тик темний та 34 Тик світлий; а також новою серією горизонтальних дизайнів: Дуб білений горизонтальний 41, Дуб морений горизонтальний 42, Дуб кориця горизонтальний 43, Дуб шоколадний горизонтальний 44 та Дуб сірий горизонтальний 45.
     
    Ручка-скоба ROSTEX® Direct (Ростекс Дірект) доступна у шести розмірах: L 260, 380, 530, 680, 830 мм; ручка-скоба ROSTEX® Architect (Ростекс Архітек) доступна у чотирьох розмірах: L 330, 450, 600, 900 мм. Обидва вироби поставляються під замовлення.
     
    Про особливості захисної фурнітури ROSTEX® на роздільних щитках із застосуванням ремонтної пластини читайте у блозі технічного спеціаліста Євгена Мішина.
    Про переваги захисної фурнітури ROSTEX® читайте у блозі технічного спеціаліста Олександра Красоти.
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору