Партнер SPV Company Ltd компанія “Сталь-М”: «Наш шлях – це постійний процес вдосконалення та розвитку» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Партнер SPV Company Ltd компанія “Сталь-М”: «Наш шлях – це постійний процес вдосконалення та розвитку»

  • 20.04.2011

    Партнер SPV Company Ltd компанія “Сталь-М”: «Наш шлях – це постійний процес вдосконалення та розвитку»

    Партнер SPV Company Ltd компанія “Сталь-М”: «Наш шлях – це постійний процес вдосконалення та розвитку»
    Одним зі стратегічно важливих напрямів SPV Company Ltd є робота з вітчизняним виробниками.  Ми продовжуємо розповідати про партнерів SPV Company Ltd., з якими компанія співпрацює упродовж багатьох років.
     
    Будучи імпортером продукції безпеки від провідних світових виробників, серед вітчизняних партнерів компанія також співпрацює з кращими з кращих. До їх числа належить провідний український  виробник металевих протизламних та протипожежних дверей компанія “Сталь-М”. У розмові її засновник та директор Олексій Муляренко означив сучасні та майбутні напрями роботи, розповів про високі стандарти виробництва та комплектації дверей власного виробництва і поділився останніми досягненнями.
     
     
    Розкажіть про особливості роботи на українському ринку безпеки. Яких принципів компанія «Сталь-М» дотримується у веденні бізнесу?
     
     На сьогодні  ринок безпеки України знаходиться в стадії формування і, в багатьох випадках, на жаль, те, що пропонують під виглядом “безпеки”, насправді тільки ілюзія безпеки. Наша компанія вже 10 років працює в сегменті протизламних та протипожежних дверей і основними принципами у веденні бізнесу є чесність та відкритість до наших партнерів, постійна робота з покращення якості та споживчих властивостей нашої продукції та сервісу, постійне професійне зростання наших працівників та покращення матеріально-технічної бази ТзОВ “Сталь-М”.
     
     
    Асортимент продукції «Сталь-М» - це вхідні протиударні, протипожежні двері, сейфи – які види продукції компанія розвиває найбільше?
     
    Своєрідна унікальність нашої компанії полягає в тому, що ми успішно розвиваємо одразу декілька напрямків, про це свідчать вже успішно реалізовані та існуючі проекти на корпоративному сегменті, де реалізується велика кількість сертифікованих протипожежних та протиударних дверей, а також постійно збільшується кількість наших партнерів по всій Україні, які продають протизламні двері “Сталь-М”, що виготовляються під індивідуальні замовлення. Напрям сейфів хоча і наймолодший, але при цьому не менш перспективний, і тут ми також вже досягли певних успіхів.
     
     
    Виробництво дверей – високотехнологічний складний процес . Яка увага приділяється розробкам нових продуктів? У чому унікальність застосовуваних технологій?
     
    Так дійсно, різноманітних дверей виробляється та завозиться в Україну безліч, але виготовити дійсно якісні двері не так легко, а коли питання стоїть “якісно, багато та швидко”, то насправді з такими завданнями справляються одиниці і це зрозуміло чому, бо процес виготовлення якісних металевих дверей потребує використання по-перше якісних матеріалів та комплектуючих, високотехнологічне металообробне обладнання, висококваліфікований персонал, та ще дуже багато дечого. Щодо нових продуктів, то це якраз та перевага, що відрізняє наше підприємство від інших. Це стосується як розширення лінійки сертифікованих дверей протипожежного призначення, так і збільшення дизайнерських рішень в оздобленні протизламних дверей, а також втілення нових рішень із надійного замикання, посилення конструктивно важливих місць в усіх протизламних дверях без виключення не зважаючи на вартість комплектації та багато іншого – це фактично постійний процес вдосконалення та розвитку.
     
     
     
    Розкажіть, будь ласка, про комплектацію вхідних дверей продукцією замикання. За якими критеріями «Сталь-М» обирає комплектуючі?
     
    Щодо комплектації то тут жодних компромісів – виключно якісні замки, протизламна фурнітура і високосекретні циліндри!
     
     
    На чому ми ніколи не радимо економити так це на комплектації замків, саме вони грають визначальну роль під час того коли двері мають відпрацьовувати своє пряме призначення – протистояти злому!
     
    Тому ми використовуємо перевірені багаторічним світовим досвідом замки MUL-T-LOCK та протизламну фурнітуру ROSTEX або MUL-T-LOCK, циліндри переважно використовуємо MUL-T-LOCK, а також ABLOY. Безперечно, ми працюємо з різноманітними сувальдними замками, але перевагу обґрунтовано віддаємо MUL-T-LOCK.
     
     
    На яких визначних об’єктах встановлено продукцію виробництва «Сталь-М»? Можливо, можете назвати імена відомих клієнтів.
     
    Імена наших дуже відомих клієнтів, я з певних причин розголошувати не стану, а от декілька відомих корпоративних об’єктів, будь-ласка: по-перше 3 - тя (21 поверх) та 5 -та (19 поверх) секції елітного житлового комплексу «Престиж Хол», що будується в Києві, куди ми встановили всі вхідні та протипожежні двері зі склінням, житлові комплекси в Рівному та по всій Україні, котеджні містечка, супермаркети, церкви, виробництва, школи, лікарні, готелі.
     
     
     
    Яка увага приділяється дизайну продукції безпеки? На що сучасний споживач орієнтується перш за все – на дизайн, чи на технічні властивості?
     
    Ми шукаємо індивідуальний підхід до кожного споживача нашої продукції. І безперечно вимоги до дизайну вхідних дверей постійно змінюються і підвищуються, тому ми постійно пропонуємо щось нове, а розуміючи, що у всіх технічних тонкощах протизламних металевих дверей одразу розбереться не кожен, ми не залежно від дизайну і комплектації робимо всі двері однаково надійні та міцні.
     
     
    Як відомо, «Сталь-М» приділяє неабияку увагу сертифікації продукції. За якими стандартами сертифікуються вироби?
     
    Двері «Сталь-М» проходять сертифікацію відповідно до сфери застосування даної продукції, наприклад, протипожежні двері згідно з Т.У та ДСТУ Б В.2.6-77:2009, що регламентують виготовлення даного виду продукції, протиударні вхідні в квартири згідно з ДСТУ Б В.2.6-11-97   Останнім нашим досягненням та підтвердженням високого рівня якості нашої продукції всіх процесів, що відбуваються на заводі по виготовленню металовиробів «Сталь-М» - є отримання нашим підприємством сертифіката відповідно до міжнародного стандарта ISO 9001-2008, але на цьому ми не зупиняємось і вже незабаром я розповім про наші нові здобутки та досягнення.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору