Наші іноземні партнери - NEMEF / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Наші іноземні партнери

  • NEMEF, Нідерланди

     

    Історія

     
    Нідерландська компанія NEMEF® (Немеф) працює на ринку безпеки вже більше 90 років. Компанія NEMEF® гарантує, що весь широкий асортимент оригінальної продукції виготовлено згідно найвищих показників якості, надійності та функціональності. NEMEF® (Немеф) здобула свій бездоганний імідж, завдяки поставкам на європейський ринок замків та фурнітури для протипожежних дверей та завжди працювала за найвищими стандартами, використовуючи свій досвід для розробки та створення нової продукції. Зараз компанія NEMEF® продає та експортує у більш ніж 60 країн світу широкий асортимент продукції, починаючи від дверної фурнітури та циліндрів, і закінчуючи найсучаснішими електромеханічними бездротовими системами контролю доступу.
     
    NEMEF OFFICE.

    Про партнерство

     
    «СПВ Компані Лтд.» представляє на ринку України продукцію компанії NEMEF® (Немеф) з 2008 року. Компанія NEMEF® довела, що такі поняття, як безпека, простота користування та комфорт - йдуть поруч. NEMEF® легко об’єднала ці елементи у своїй продукції, забезпечивши надійне рішення для безпеки приміщень та будівель. Протягом усієї своєї історії NEMEF® (Немеф) зарекомендувала себе піонером у розробці та виробництві продукції, пропонуючи клієнтам рішення, які вони не зможуть отримати в будь-якому іншому місці.
     
    NEMEF PARTNERS.

    Чому ми обрали NEMEF®?

     
    90-річний досвід у галузі безпеки та бездоганний імідж;
    Інновації в основі виробничого процесу, компанія послідовно розробляє та виробляє найсучасніші продукти;
    Продукція сертифікована SKG;
     

    Про компанію NEMEF®

     

    Компанія NEMEF® (Немеф) була заснована в 1921 році та поступово зросла у найбільшого постачальника замків і циліндрів у Нідерландах, водночас збільшуючи обсяги експорту та розширюючи число країн для постачання своєї продукції.

     
    NEMEF Build.
     

    1920-ті роки - NEMEF® розширює виробництво замків для меблів та починає виготовляти замки для дверей, що невдовзі стане фундаментом успіху компанії.

     

    1945 - після руйнувань, які принесла Друга світова війна, розпочинається будівельний бум, що допомагає NEMEF® (Немеф) зайняти чільне місце у якості генерального постачальника дверних замків для голландської будівельної галузі.

    1969 - NEMEF® стає частиною американської компанії «Emhart Company», що спеціалізується на апаратних продуктах.

    2004 - NEMEF® стала частиною концерну ASSA ABLOY, світового лідера в області рішень для безпеки вхідних дверей. На той час NEMEF® мала вражаючий послужний список, значні досягнення у галузі, керувалась потребами клієнтів.

    Зараз NEMEF® (Немеф) виробляє широкий спектр врізних замків, високосекретних циліндрів, багатонаправлених замків та обладнання для систем контролю доступу, що характеризуються інноваційним підходом та високою якістю. Крім того, NEMEF® має гіперсучасний розподільний центр оптового товару, головним завданням якого є забезпечення вчасної та швидкої доставки продукції клієнтам. Наразі компанія обслуговує клієнтів у більш ніж 60 країнах по всьому світу.

     
    NEMEF PRODUCT.
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору