Нова можливість MUL-T-LOCK Interactive+ CLIQ – оперативна відміна втрачених ключів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова можливість MUL-T-LOCK Interactive+ CLIQ – оперативна відміна втрачених ключів

  • 19.10.2018

    Нова можливість MUL-T-LOCK Interactive+ CLIQ – оперативна відміна втрачених ключів

    Нова можливість MUL-T-LOCK Interactive+ CLIQ – оперативна відміна втрачених ключів

    Система CLIQ – електромеханічне рішення контролю доступу. Поєднання високого стандарту безпеки (High-Security) та розширених можливостей контролю за всіма точками доступу.

    Вже не один раз фахівці SPV Company Ltd давали поради щодо того як використовувати систему CLIQ та в чому її плюси. У цій статті розглянемо на прикладах, як оперативно закрити доступ до системи CLIQ одному з ключів за допомогою “програмного ключа”.

     
     

    Рекомендований комплект CLIQ складається з:

    • Циліндр Interactive+ CLIQ.
    • Три ключі CLIQ з зеленими боковими вставками для першочергового, постійного користування.
    • Ключ CLIQ з жовтою боковою вставкою для користування після втрати хоча б одного з трьох ключів першочергового користування.
    • Програмний ключ CLIQ для миттєвого видалення доступ до циліндра після втрати хоча б одного з ключів першочергового користування.
     
    MUL-T-LOCK INTERACTIVE+ CLIQ – оперативна відміна втрачених ключів

    Роздивимось ситуації, коли ключі втрачені:

    - При втраті хоча б одного "зеленого" ключа , потрібно  програмний ключ в циліндр CLIQ. В результаті будуть видалені всі ключі постійного користування. При цьому, "жовтий" ключ для таких випадків має постійний доступ до циліндра.

     

    Наступне питання. Якщо загубили лише один ключ? Як відновити доступ інших ключів до циліндру.

    • Звернутись в найближчий ЛОКСМАЙСТЕР-Центр де є настінний програматор та повідомити про втрату ключа.
    • Повідомити серії ключів, що залишились та серію програмного ключа.
    • Мати при собі паспорт системи CLIQ.
    • Майстер ЛОКСМАЙСТЕР-Центра оновить завдання на програмному ключі.
    • Після цього можна програмний ключ вставити у ваш циліндр і він відновить доступ наявних ключів.
     
    Основні властивості технології Cliq

    Якщо раптом ключ знайшовся та ви маєте у комплекті програмний ключ – звертайтеся до найближчого ЛОКСМАЙСТЕР-Центру де є настінний програматор. Після підтвердження особи власника (для цього потрібно назвати інформацію про вашу систему: CLIQ - паспорт системи), локсмайстер оновить завдання на програмний ключ. Все що залишиться – вставити програмний ключ у циліндр і доступ відновлено.

    Пам’ятайте про головне! При відновлені доступу втраченого ключа або для того, щоб програмний ключ міг відміняти доступ зеленим ключам, потрібно відвідати ЛОКСМАЙСТЕР-Центр.

    У будь-якій ситуації, якщо до комплекту не входить програмний ключ, необхідно звернутися до ЛОКСМАЙСТЕР-Центра та надати всю інформацію щодо циліндру та ключів. Протягом доби майстер відвідає вас з програмним ключем для відновлення доступу знайдених ключів або для видалення загубленого.

     
    lock.uaЗамовити систему CLIQ вже можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     

    Технологія CLIQ на платформі Mul-T-Lock Interactive+

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору