Презентація протиугінних систем від CONSTRUCT для нових власників автомобілів Тойота / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Презентація протиугінних систем від CONSTRUCT для нових власників автомобілів Тойота

  • 14.09.2018

    Презентація протиугінних систем від CONSTRUCT для нових власників автомобілів Тойота

    Презентація протиугінних систем від CONSTRUCT для нових власників автомобілів Тойота

    Початок осені відзначився подією для нових власників автомобілів Toyota. Дилерський центр Toyota City Plaza організував захід для своїх нових клієнтів під назвою - NOE (new owner event), який відбувся 6-го вересня. Знайомство з колективом дилерського центру та особливостями сервісної станції, показове експерт ТО, майстер клас письма японською, виготовлення сувенірів зі шкіри та фуршет – все це чекало на гостей в рамках  запланованої програми. До речі, тепер і ми знаємо як назву SPV та CONSTRUCT написати ієрогліфами.

    Презентація протиугінних систем від CONSTRUCT для нових власників автомобілів Тойота
     

    Але окрім цього – необхідно було подумати про захист новенького авто. Фахівців SPV Company Ltd, як експерти в світі безпечного замикання, дали рекомендації щодо протиугінних замків від CONSTRUCT та допомогли підібрати оптимальний комплекс систем захисту від викрадення для конкретної моделі авто, для тих власників, які не встигли обладнати свою автівку в момент придбання авто. На заході були представлені взірці механічних замків блокування КПШ, капоту, кпш+капоту та керма. Також спеціалісти розповідали як поєднувати механічну протиугінну систему з електронною та яку вона має перевагу від звичайної сигналізації.

     

    І як показала практика, українці переймаються своєю безпекою! Відвідувачі проявили велику зацікавленість питанням роботи замків та сервісного обслуговування. Консультацію отримав кожен бажаючий. Також, зацікавлені у доукомплектації своїх авто замками конструкт, власники отримали сертифікат на знижку 15% на встановлення  будь- якого протиугінного замка Construct з представленого асортименту.

     

    Бажаємо новим власникам легкої дороги, центру Toyota гарних показників продажу. SPV Company Ltd завжди на захисті ваших автомобілів від угону.

    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору