Що потрібно людині, яка придбала автомобіль і хвилюється, щоб його не викрали? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Що потрібно людині, яка придбала автомобіль і хвилюється, щоб його не викрали?

  • 14.01.2019

    Що потрібно людині, яка придбала автомобіль і хвилюється, щоб його не викрали?

    Що потрібно людині, яка придбала автомобіль і хвилюється, щоб його не викрали?

    Перше що приходить на думку - протиугінні пристрої. Але насправді, власнику авто потрібні не якісь пристрої, а його власний спокій. Тому, будемо вести розмову не про те, які бренди протиугінних пристроїв придбати, а як практично задовольнити потребу, яка полягає в отриманні спокою та впевненості, що все зроблено правильно на шляху максимального унеможливлення швидкоплинного викрадення авто.

     
    Що потрібно людині, яка придбала автомобіль і хвилюється, щоб його не викрали?
     

    Відразу відзначимо, що не існує панацеї від викрадення авто. Ця задача на сто відсотків не вирішується взагалі. Не має таких протиугінних пристроїв, які б неможливо було нейтралізувати. Але є такі, які максимально ускладнюють цю задачу для зловмисників.

    Тому перший висновок полягає в тому, що не зважаючи на те, якими протиугінними пристроями оснащено автомобіль, не слід нехтувати елементарними правилами  безпеки. Наприклад, залишати його на ніч в сумнівному місті та ще й забувати активувати дію охоронних систем.

     

    Взагалі ефективність захищеності автомобіля від викрадення оцінюється часом, який потрібен на нейтралізацію усіх протиугінних пристроїв, які встановлені на автомобілі.

     

    Для того, щоб його максимально збільшити слід використовувати в протиугінному комплексі такі системи, які неможливо нейтралізувати на відстані та майже миттєво.

    Електронні пристрої додають зручності в користуванні, але мають зворотній бік медалі. Все що передається по ефіру, може бути по ефіру й перехоплено. Якщо «погуглити», то можна знайти чимало історій про те, як хакери перепрограмували військовий супутник Пентагону, або зламали криптовалютну біржу. Тому електронні  протиугінні системи доцільно використовувати для захисту авто в комплексі з механічними, які не можливо нейтралізувати інтелектуально та на відстані. Для того, щоб нейтралізувати механічні  протиугінні пристрої знадобиться безпосередній з ними контакт.

    Попросту кажучи, пилити, ламати, різати. А на це потрібен немалий час, що  і є найголовнішим в питанні збереження авто від швидкоплинного угону. Доцільно встановити й такі електронні протиугінні системи, які автоматично без участі власника активізуються після зупинки двигуна та не випромінюють в простір кодової інформації. Мова йде про електронні імобілайзери. Це реле, яке розриває ланцюги управління двигуном. Якщо до нього дістатися, то його теж можливо обійти. Тому важливо, щоб доступ до нього був утруднений. Наприклад, щоб реле імобілайзера було розташовано в підкапотному просторі, а сам капот додатково замикався механічним замком Hood Lock.

     
    Що потрібно людині, яка придбала автомобіль і хвилюється, щоб його не викрали?
     

    Максимальний захист досягається, коли протиугінні пристрої не просто окремо встановлюються на автомобіль, а коли вони складають взаємодіючий протиугінний комплекс.

     

    В практичному плані найбільше поширення набув комплекс, який складається з механічного блокиратора КПШ або керма + імобілайзер, який має ланцюги блокування під капотом + замок капоту. Це є мінімально достатній комплекс протиугінного захисту. Зрозуміло, що чим дорожчий автомобіль, тим вказаний комплекс потребує більшого посилення, наприклад, супутниковими системами відстеження знаходження авто. Безпеки забагато не буває!

    Тепер, коли ми визначилися, що потрібно робити для захисту нашого авто, можна  перейти до питання, як це грамотно зробити. Про це наша наступна стаття «Чому CONSTRUCT?»

     
    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     

    Протиугінний комплекс CONSTRUCT VARIO

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору