«СПВ Компані Лтд» візьме участь у виставці «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» візьме участь у виставці «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013»

  • 08.11.2012

    «СПВ Компані Лтд» візьме участь у виставці «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013»

    «СПВ Компані Лтд» візьме участь у виставці «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013»
    «СПВ Компані Лтд» візьме участь у виставці «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013», що відбудеться з 22 по 25 січня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». XIV Міжнародна спеціалізована виставка виробників профільних систем, обладнання та інструменту, аксесуарів, сировини та матеріалів для віконно-дверної галузі відбудеться за сприяння Міністерства регіонального розвитку та будівництва України й Торгово-промислової палати України.
     

    Під час «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013» «СПВ Компані Лтд» презентуватиме один з нових для компанії, але перспективних напрямів – напрям декору. «СПВ Компані Лтд», генеральний імпортер продукції безпеки та декору від лідируючих світових виробників, третій рік поспіль представить на виставці ПВХ-плівки ізраїльського виробництва Kibbutz Haogen Winshield (віншильд), Vinorit (віноріт) та Wingard (вінгард). Продукція Kibbutz Haogen (Ізраїль) є оптимальним за показниками «ціна-якість-дизайн» рішенням для ламінації дверей, меблів, віконних профілів та підвіконь. На стенді розмістять макети вхідних дверей RB-DOORS (MUL-T-LOCK) (рб-дорс) мультилок). Таким чином бажаючі зможуть обрати вхідні двері безпеки з найрізноманітнішим дизайном накладок з МДФ, покриті порошковою фарбою або оздоблені ПВХ-плівкою.
     

    Участь у виставці «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013» є відмінним майданчиком для ознайомлення ринку з новинками асортименту, отримання орієнтирів на поточний рік та укладення угод про співробітництво з новими партнерами.

    Запрошуємо всіх партнерів, клієнтів, колег відвідати стенд «СПВ Компані Лтд» на «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ-2013» у павільйоні №1 стенд С18.1 біля входу С.
     
     Для збільшення схеми натисніть на неї
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору