Відбувся з’їзд регіональних представників автодепартаменту СПВ Компані Лтд / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відбувся з’їзд регіональних представників автодепартаменту СПВ Компані Лтд

  • 27.06.2013

    Відбувся з’їзд регіональних представників автодепартаменту СПВ Компані Лтд

    Відбувся з’їзд регіональних представників автодепартаменту СПВ Компані Лтд
    21 червня 2013 року СПВ Компані Лтд провела плановий з’їзд Регіональних торгових представників компанії. На заході, що відбувся у конференц-залі столичного готелю RAMADA, обговорили щоденні питання співробітництва, презентували нові типи протиугінних замків та розглянули найзручніші канали комунікації для донесення інформації про продукцію власникам транспортних засобів та професійним партнерам.

    На з’їзд регіональних представників СПВ Компані Лтд завітав директор з маркетингу та розвитку у країнах східної Європи ізраїльської компанії Spetrotec Михайло Кременецький. Гість заходу презентував основні напрями, що розвиває компанія, – протиугінний захист автотранспорту та керування автопарком. Останній напрям є новим для СПВ Компані Лтд, він дає змогу контролювати місцезнаходження автомобіля у будь-який час у будь-якій точці планети. Пан Кременецький акцентував увагу присутніх на широких можливостях та поєднанні простоти, надійності та зручності систем Spetrotec, якими сьогодні користується більше п’яти мільйонів автовласників та власників бізнесу у різних країнах світу.

    Технічними спеціалістами СПВ Компані Лтд було представлено нові рішення у системах протиугінного захисту від чеського виробника протиугінних систем CONSTRUCT. Серед іншого розглянули питання діджитал-маркетингу, проведення масових заходів, розвитку профайлів у соціальних мережах як інструментів комунікації з ринком.
     
    СПВ Компані Лтд вдячна кожному партнерові за довіру до продукції, яку компанія імпортує на український ринок. Саме завдяки вашій кропіткій роботі українські автовласники мають можливість надійно захищати та контролювати транспортні засоби – для власного спокою та ефективного ведення бізнесу.
     
     
     
     
    Читайте ще:
     
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору