ВИКРАДАЧІ, ВИЯВИВШИ ІММОБІЛАЙЗЕР SPETROTEС, ЗАМОК КПШ, НЕ ПОЛІЗУТЬ У ТАКИЙ АВТОМОБІЛЬ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > ВИКРАДАЧІ, ВИЯВИВШИ ІММОБІЛАЙЗЕР SPETROTEС, ЗАМОК КПШ, НЕ ПОЛІЗУТЬ У ТАКИЙ АВТОМОБІЛЬ

  • 29.03.2013

    ВИКРАДАЧІ, ВИЯВИВШИ ІММОБІЛАЙЗЕР SPETROTEС, ЗАМОК КПШ, НЕ ПОЛІЗУТЬ У ТАКИЙ АВТОМОБІЛЬ

    ВИКРАДАЧІ, ВИЯВИВШИ ІММОБІЛАЙЗЕР SPETROTEС, ЗАМОК КПШ, НЕ ПОЛІЗУТЬ У ТАКИЙ АВТОМОБІЛЬ
    «СПВ Компані Лтд» вже багато років співпрацює з компанією Spetroteс (спетротек). Остання є виробником протиугінних пристроїв, систем супутникової охорони і моніторингу автотранспорту. Системи виробництва Spetroteс (спетротек) завоювали прихильність клієнтів завдяки надійності, ергономічності, зручності у користуванні та доступності для кожного автовласника. Наша компанія завжди дослухається до думок й побажань і клієнтів, і професійних партнерів. Про досвід роботи, в тому числі – і з протиугінними системами ізраїльського виробництва, нам розповів давній партнер «СПВ Компані Лтд», керівник сумської компанії «Галактика» Олексій Максименко:
    - З компанією «СПВ Компані Лтд» ми співпрацюємо 8 років, познайомившись на виставці SIA. На сьогодні компанія має СТО, магазин запчастин та установчий центр. У нас можна замовити і встановити охоронні комплекси і механічні замки для КПШ.
     
     
    Олексій Максименко, керівник сумської компанії «Галактика»
     
    - Олексію, розкажіть які протиугінні системи на сьогодні є найбільш популярними у вашому регіоні?
    - Найчастіше встановлюють на даний момент цифрових іммобілайзери Spetroteс (спетротек), також GSM-системи, також протиугінні механічні замки.
     
    - Завдяки чому іммобілайзери Spetroteс (спетротек)здобули прихільність автовласників?
    - Перевага систем Spetroteс (спетротек) в тому, що їх неможливо зісканувати. Весь сучасний світ пішов у радіочастоти. Вважаю, нові пристрої на радіочастотах можна зісканувати, а все, що можна зісканувати, рано чи пізно можна відкрити. Сьогодні пристрій популярний і сучасний, але через півроку знайдуть спосіб його відкрити. В даному випадку очевидна перевага іммобілайзера – адже його можна відкрити, тільки увівши код. Крім того, у кожної людини при собі завжди зв'язка ключів - від сигналізації, замку, автомобіля... Ключ можна вкрасти або загубити. А поки не введете код на самому іммобілайзері - систему відкрити не можна.
     
    - Для автомобілів якої цінової категорії популярні дані системи?
    - Spetroteс (спетротек) встановлюється на різні авто - від найпростіших HYNDAI до LEXUS.
     
    - Як ви ставитеся до встановлення сигналізації?
    - Сигналізація потрібна для інформування водія і не є протиугінним засобом.
     
    - Яким, на Вашу думку, повинен бути оптимальний комплекс протиугінного захисту автомобіля?
    - Оптимальна охоронна система - GSM, механічний замок і іммобілайзер. Далі - можна поставити і інші системи захисту, але цим можна заплутати навіть самого господаря. Коли машина викрадається, її перевіряють на наявність охоронних систем. І викрадачі, виявивши цифровий іммобілайзер, замок КПШ, не полізуть у такий автомобіль. Зрозуміло, що 10 хвилин на одну систему, 10 на другу, в результаті півгодини копатися ніхто не буде. Навіщо? Можна легко знайти точно такий же, але без протиугінних систем. Це відсутність ризику, економія часу і необхідності застосовувати пристрої демонтажу.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору