Construct захистить авто навіть за Полярним колом / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Construct захистить авто навіть за Полярним колом

  • 05.11.2013

    Construct захистить авто навіть за Полярним колом

    Construct захистить авто навіть за Полярним колом
    Екстремальні випробування протиугінних замків Construct переконали відвідувачів «ВіДі Драйв Фест 2013» у надійності механічного захисту автомобіля. 26-27 жовтня «СПВ Компані Лтд», ексклюзивний імпортер продукції Construct ( констракт ) в Україну, виступила партнером грандіозного тест-драйву в Києві.
     
    У пробних заїздах показували все, на що здатні, 90 кросоверів, позашляховиків, седанів та хетчбеків марок Land Rover, Infiniti, Toyota, Lexus, Nissan, Honda, Mazda, Ford, Citroёn, Peugeot, Subaru. Очікуючи на свій тест-драйв, учасники з друзями та родинами у святковій невимушеній атмосфері познайомилися з серйозними пропозиціями для своїх авто. За всіма дійствами упродовж двох днів спостерігав триметровий білий ведмідь.
     
     
    Кудлатий велетень, а разом із ним інші відвідувачі стенду Construct цікавилися, навіщо встановлювати механічний замок на авто, якщо воно вже обладнане сигналізацією та імобілайзером. Найпромовистіші аргументи на користь Construct – це приклади з життя автовласників. Відомі історії зі щасливим кінцем, коли зловмисники нейтралізували електронні засоби захисту, а замки блокування коробки перемикання швидкостей і капоту Construct ставали на заваді викраденню авто. Поєднання різних за принципом дії пристроїв збільшує час протистояння злодіям, і вони полишають добре захищене авто, не бажаючи ризикувати.
     
    «Автомобіль – це дім на колесах. І коштує подекуди не менше. Однак дім не поїде, а от авто без належного захисту – ще й як. Механічний замок Construct ( констракт ) збільшує шанси застати сталевого коня там, де ви його припнули», - коментує менеджер департаменту безпеки автомобілів «СПВ Компані Лтд» Микола Безсмертний.
     
     
    Підтвердило надійність систем Construct ( констракт ) шоу-випробування, яке вразило і білого ведмедя, і дорослих, і дітей. Протиугінний замок занурили в термоізольовану ємність із рідким азотом, охолодивши металевий виріб до –196°C. За наднизьких температур метал стає крихким. Екстремальне охолодження не вплинуло на замок Construct ( конструкт ), він слухався ключа там само безвідмовно. Навіть потужний удар молотком по охолодженому металу не завдав шкоди протиугінному засобу. Стійкість до морозу надзвичайно важлива в умовах українських суворих зим. «Із механічними замками Construct ( констракт ) безпечно подорожувати навіть за Полярне коло», - зробив висновок білий ведмідь.
     
     
    «СПВ Компані Лтд» подбала про те, щоб учасники «ВіДі Драйв Фест 2013» могли захистити своє авто на особливо вигідних умовах, даруючи тест-драйверам подарункові сертифікати. Автовласники, які замовлять замок механічного захисту чеського виробника CONSTRUCT® ( конструкт ), безкоштовно ( умовно - за 1 грн. ) отримають безконтактну систему доступу GENIE ( жені ) ізраїльської компанії SPETROTEC® ( спетротек ). Кількість пропозицій обмежена, акція діє до 22 листопада 2013 року.
     
     
    Запрошуємо побачити все на власні очі драйвової суботи 16 листопада в Місті Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева» ( вул. Велика Кільцева, 56-60, Софіївська Борщагівка).
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору