У Києві замок CONSTRUCT (конструкт) врятував Mitsubishi Outlander від угону / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У Києві замок CONSTRUCT (конструкт) врятував Mitsubishi Outlander від угону

  • 16.11.2011

    У Києві замок CONSTRUCT (конструкт) врятував Mitsubishi Outlander від угону

    У Києві замок CONSTRUCT (конструкт) врятував Mitsubishi Outlander від угону
    Черговий раз механічні протиугінні замки CONSTRUCT (конструкт) підтвердили свою надійність. Завдяки механічному протиугінному замку чешського виробника спроба угону автомобіля Mitsubishi Outlander закінчилась невдачою.
     
    Пригода трапилася у столиці. Машину власник припаркував неподалік від станції метро «Лівобережна».
     
    «Завіз онуку на заняття, і сам зайшов з нею до приміщення. – Пригадує події того дня власник Mitsubishi Олександр Єгорович. – Пробув там близько години. Машину поставив під сигналізацію і закрив на блокіратор CONSTRUCT (констракт). Коли повернувся, замок погано відкривався. Потім з’ясували, що машину хотіли угнати… Надійний цей замок, завдяки йому авто залишилося на місці.»
     
    Замком CONSTRUCT (конструкт) власник користується не перший рік – та зі спробою угону зіткнувся вперше: «Цей автомобіль купив у 2006 році у автосалоні дилерського підприємства Mitsubishi Motors «НИКОЛЬ-МОТОРС». Майже одразу після придбання мені порадили встановити ваш замок. Сказали, що хороший. Протягом місяця я його і встановив. Дякую, механізм дійсно надійний!»
     
    Хоча автомобіль Олександра Єгоровича застрахований, це не врятувало б від угону. Адже страховий поліс почне працювати тільки після того, як автомобіль угонять. Замок же працює тут і зараз, з його наявністю настання страхового випадку у вигляді угону стане практично неможливим.
     
    Це – лише один з сотень прикладів, коли механічний захист став на заваді угону. Зважте, що прикладів угону, коли авто було неналежно захищено, у десятки, а то й сотні разів більше.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору