Готель Ramada Encore обирає японську надійність дотягувачів RYOBI® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Готель Ramada Encore обирає японську надійність дотягувачів RYOBI®

  • 16.04.2014

    Готель Ramada Encore обирає японську надійність дотягувачів RYOBI®

    Готель Ramada Encore обирає японську надійність дотягувачів RYOBI®
    Раніше вже повідомлялося, що партнери «СПВ Компані Лтд» - АС-менеджери з роботи на об'єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко» брали участь у будівництві готелю Ramada Encore. Зараз підприємство продовжує активно розвиватися на ринку гостинності Києва. Успішний розвиток Ramada Encore став можливим завдяки активній діяльності в сфері проведення тренінгів, семінарів, циклових нарад і зустрічей у своїх більш ніж десяти конференц- залах.
     
    Підтверджуючи високі вимоги до критеріїв комфорту, керівництво готелю не втомлюється піклуватися й про рівень безпеки своїх гостей. Управлінським персоналом готелю було прийнято рішення про заміну дверних дотягувачів на дверях евакуаційних виходів. Стандартні дотягувачі 2 класу, що базово поставляються у складі дверей, були замінені на дотягувачі, які найбільш відповідають критеріям протипожежної безпеки та високої зносостійкості у важких експлуатаційних умовах. Найбільш повно даним вимогам відповідає дотягувач RYOBI® (ріобі) Преміум класу, моделі D-2550. Дана модель дотягувача в кількості ста штук була встановлена на дверях, коректна робота яких найбільш важлива при настанні нештатних ситуацій.

    Універсальний дотягувач для більшості внутрішніх і зовнішніх дверей RYOBI® (ріобі) D- 2550 сертифікований згідно EN1154 та демонструє істинну японську якість і надійність. Доводчик характеризується можливістю застосування на протипожежних дверях з межею вогнестійкості 60 хвилин. Дана модель є універсальною завдяки регулюванню класу (з 1 по 4), універсальній тязі та гальм відкривання, які є корисними атрибутами для будь-яких зовнішніх дверей. Вибір Ramada Encore був не випадковим, адже вже півтора року всі апартаменти готелю укомплектовані японськими доводчиками RYOBI® (ріобі) моделі D-2050T.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору