Чеська компанія ROSTEX® демонструє нову фурнітуру у стилі авангард - BRIT/SNH / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Чеська компанія ROSTEX® демонструє нову фурнітуру у стилі авангард - BRIT/SNH

  • 27.03.2014

    Чеська компанія ROSTEX® демонструє нову фурнітуру у стилі авангард - BRIT/SNH

    Чеська компанія ROSTEX® демонструє нову фурнітуру у стилі авангард - BRIT/SNH
    Чеська компанія ROSTEX® (ростекс) продемонструвала нову фурнітуру BRIT/SNH (бріт) для внутрішнього застосування на роздільних щитках. Конструкція ручки та щитка проста й логічна, акцент зосереджено на геометричних формах кола та прямокутника.
     
    Ручка має нестандартну форму, яка надає загальній концепції оригінального авангардного присмаку. Дизайн ручки пасуватиме сучасним інтер'єрам стилю: мінімалізм, хай-тек, конструктивізм, баухаус, лофт, авангард тощо. Фурнітура виконана з нержавіючої сталі у матовій обробці, що гармонійно виглядатиме практично з будь-яким покриттям дверей. Особливо вдалим буде поєднання з натуральним шпоном, деревом, а також новими ПВХ-плівками VINORIT® JAPAN TEAK 33 (тик темний 33) та JAPAN TEAK 34 (тик світлий 34).
     
     
    ROSTEX® BRIT/SNH (ростекс бріт) допоможе створити особливий та витончений дизайн інтер’єру як приватного помешкання, так і громадських приміщень, зокрема готелів та бізнес центрів.
     
    Інтер’єрна фурнітура ROSTEX® BRIT/SNH (ростекс бріт) постачається під замовлення у різних варіантах комплектації: PZ (під циліндр стандарту EuroDIN), WC (сантехнічна поворотна кнопка) і BB (під сувальдний ключ).
     
    На сьогодні чеський бренд ROSTEX® (ростекс) - провідний виробник захисної та інтер’єрної фурнітури, що вирізняється високою якістю та сучасними стильними дизайнами. Продукцію ROSTEX® (ростекс) уже понад 10 років імпортує в Україну «СПВ Компані Лтд».
     
    Відкривати двері у світ функціональності та комфорту легко з високоякісною дверною фурнітурою!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору