Найсучасніше рішення декору вхідних дверей – фасади серії «Geometry» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Найсучасніше рішення декору вхідних дверей – фасади серії «Geometry»

  • 26.03.2014

    Найсучасніше рішення декору вхідних дверей – фасади серії «Geometry»

    Найсучасніше рішення декору вхідних дверей – фасади серії «Geometry»
    Популярна серія сучасних дизайнів «Geometry», яка фокусується на геометричних мотивах у декорі МДФ-накладок для сталевих дверей, поповнилась новими декоративними фасадами, виконаними з високоякісних ізраїльських ПВХ-плівкок VINORIT® JAPAN TEAK 33 (тик темний 33) та JAPAN TEAK 34 (тик світлий 34).
     
    Родзинкою накладок є нові плівки, які унікальні за своїм принтом, а також рельєфною та фактурною структурою тиснення - шантонг. Дизайн накладки напрочуд простий, так як плівка має чудовий вигляд і без фрезерування.
    На накладці JAPAN TEAK 33 (тик темний 33) вифрезерований простий геометричний орнамент, стилізований під квіткову мозаїку. Ці «квіти» немов нагадують дитинство, коли створювались різноманітні мозаїкові візерунки. Для підкреслення орнаменту застосовувалася срібляста патина, яка залита лише по прямим лініям фрезерування, імітуючи металеві вставки.
     
    Накладка JAPAN TEAK 34 (тик світлий 34) - це втілення стилю мінімалізм, але завдяки об’ємним 3D-елементам та неординарному патинуванню половини площини виробу, накладка здобула унікальний та лаконічний дизайн.
     
    «Нові МДФ-фасади найкраще пасуватимуть до приміщення, оформленого у сучасному стилі. Особливо ефектно нові забарвлення плівок «тик японський» виглядатимуть у поєднанні зі захисною фурнітурою Rostex Astra (ростекс астра), Rostex Quadrum (ростекс квадрум), Rostex Rotondum (ростекс ротондум) та Abloy Duetto (аблой дуетто)», - зазначає автор дверних фасадів, коментуючи появу нових дизайнів.
     
    Декоративні накладки з високоякісною ізраїльською ПВХ-плівкою VINORIT® (вінорит) надають дверям естетичний вигляд і захист від зовнішніх впливів. Нові дизайни МДФ-накладок втілюються у життя завдяки ТОВ «Едісан».
     
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору