Універсальні електрозащіпки ЕFF EFF® у рази підвищать комфорт використання дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Універсальні електрозащіпки ЕFF EFF® у рази підвищать комфорт використання дверей

  • 24.07.2014

    Універсальні електрозащіпки ЕFF EFF® у рази підвищать комфорт використання дверей

    Універсальні електрозащіпки ЕFF EFF® у рази підвищать комфорт використання дверей
    Електрозащіпки серії 118, розроблені німецькою компанією ЕFF EFF® (еффефф) кілька років тому, та наразі є найкомпактнішими у світі електрозащіпками. Одночасно вони є й найуніверсальнішими, адже можуть монтуватися на будь-які двері: металеві, дерев’яні, профільні.
     
    Компанія ЕFF EFF® (еффефф) постійно вдосконалює свій продукт. Першопочатково серія електрозащіпок ЕFF EFF® (еффефф) 118 складалась з трьох базових моделей: 118 – нормально відімкнена модель, 128 – з механічною пам’ятю та 138 – нормально замкнена модель. Пізніше ця база стала платформою для розробки нових покращених моделей електрозащіпок. 
     
    На сьогодні модельний ряд електроклямок ЕFF EFF® (еффефф) серії 118 є добре розвинутим та цілковито відповідає потребам ринку і вимогам споживачів. Зокрема, до серії входять: - Електрозащіпка з технологією ProFix2 (серія 118.13). Технологія ProFix – це поєднання дверної заскочки з радіальним язичком з регулюванням FaFix та вбудованої направляючої для косої заскочки замка, що кріпиться безпосередньо до корпуса защіпки.
    - Електрозащіпка для протипожежних дверей (серії 118F/118F.13)
    - Електрозащіпка для зовнішнього застосування (серія 118W, яка замінить електрозащіпку 16W з 1 січня 2015 року).
     
    Чому слід обирати саме електрозащіпки ЕFF EFF® (еффефф) серії 118? Перш за все – це мінімальні розміри корпусу, що підходять практично для всіх типів дверей, універсальність по напрузі живлення (12-24 В) та радіальний язичок FaFix, що надає можливість регулювання в межах 3 мм. По-друге, електрозаскочки серії 118 працюють з усіма стандартними врізними замками та усіма стандартними запірними накладками, а також з запірними накладками для пластикових профілів. По-третє, це симетрична конструкція, що забезпечує універсальність щодо монтажу у лівобічних та правобічних дверях, а також у горизонтальному положенні.

    Окрім того, ми хочемо продемонструвати увазі наших професійних партнерів і електромеханічну защіпку ЕFF EFF® Strike Lock 8037, яка призначена для накладного монтажу на будь-який тип дверей - скляні, дерев’яні або металеві та здатна з легкістю замінити електромагнітний замок. Ключова перевага Strike Lock 8037 над електромагнітом у високій силі утримання (3 500 N) при низькому енергоспоживанні та компактних розмірах, які не порушать цілісного дизайну дверей. Електромеханічна защіпка ЕFF EFF® 8037 ідеально підійде для одно- та двостулкових дверей, що розчиняються навстіж.

    «СПВ Компані Лтд.» рекомендує використовувати електрозащіпки ЕFF EFF® (еффефф) у комплекті з іншими пристроями, адже електромеханічні клямки використовують, як виконавчий елемент у системі контролю доступу. Для організації високо рівня безпеки варто застосовувати також надійні замки та дотягувачі, які будуть гарантувати зачинення дверей. Ми рекомендуємо комплексне рішення для дверей безпеки з замками португальського виробництва Santos® (сантос), японськими дотягувачами RYOBI® (ріобі), чеською фурнітурою Rostex® (ростекс), ізраїльськими контролерами Rosslare® (рослер) з доступом за кодом або безконтактною картою та електромеханічними защіпками ЕFF EFF® (ефф ефф).
     
    Наприклад, у готовому рішенні це виглядатиме так: удень офіс закритий лише на електрозаскочку, і доступ до приміщення здійснюється за допомогою безконтактної смарт-картки. Уночі для забезпечення надійного замикання та запобіганню несанкціонованого доступу до офісу, приміщення зачинене за допомогою замка Santos® (сантос) з високосекретним циліндром.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору