Сучасні рішення з безпеки для історичного Подолу / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Сучасні рішення з безпеки для історичного Подолу

  • 27.06.2014

    Сучасні рішення з безпеки для історичного Подолу

    Сучасні рішення з безпеки для історичного Подолу
    Продовжує відроджуватися один з історичних районів нашого міста, пропонуючи раніше не властивий йому сегмент комерційної нерухомості - бізнес центри (БЦ). Обмежений нормами поверховості та пропускною спроможністю транспортних розв'язок, Поділ не в змозі запропонувати всім бажаючим повномасштабні БЦ на кілька тисяч чоловік. У той же час, існує попит на офісні будівлі з видами на Дніпро або Андріївську церкву серед невеликих столичних компаній. Тому багато забудовників шукають можливість інтегрувати свої проекти по-домашньому затишних БЦ в історичне середовище району.
     
    Одним з таких прикладів став новий БЦ по вулиці Фрунзе, 15, що відкрив свої двері буквально декільком невеликим компаніям. Авторизовані специфікатори з роботи на об'єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко» приєдналися до задачі з організації доступу в повністю реконструйованому будинку. Фахівці запропонували комплексне рішення. Контроль входу та виходу в усі офісні приміщення був облаштований за допомогою електромеханічних замків ABLOY® (моделі EL 560) які, завдяки своєму функціоналу, забезпечують вільний вихід персоналу компаній у бік евакуаційних сходів. А контроль проходу в громадську зону фуд-корту на двостулкових дверях узяли на себе врізні електромагніти SECURITRON® моделі - SAM. Надійне з'єднання всіх замків забезпечили врізні кабелепроходи LINK®.
     
    Замовнику дуже сподобалося рішення організації контролю доступу на прихованих виконавчих елементах. Таким чином, ніщо не завадило проектантам забезпечити єдину концепцію обраного дизайнерського рішення дверей. Треба відзначити, що компанія «Модус», яка виробляла двері на даний об'єкт, у черговий раз зразково впоралася з коректною врізкою та монтажем усіх компонентів СКД.
     
     
    Ще один успішно завершений проект у черговий раз підтвердив, що професіонали мережі магазинів «ЛоксМайстер» здатні вирішити будь-яке, навіть надзвичайно складне, завдання щодо організації безпеки та контролю доступу на об'єкті. У компанії є можливість комплектації об'єктів будь-якого призначення, у тому числі й з підвищеними вимогами до дизайну та декору від Ренесансу до хай-тек.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору