Новий трендовий дизайн фінських дотягувачів ABLOY® - поспішайте побачити! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий трендовий дизайн фінських дотягувачів ABLOY® - поспішайте побачити!

  • 22.06.2015

    Новий трендовий дизайн фінських дотягувачів ABLOY® - поспішайте побачити!

    Новий трендовий дизайн фінських дотягувачів ABLOY® - поспішайте побачити!
    Компанія ABLOY® завжди тримає руку на пульсі сучасних тенденцій у сфері дизайну, залучаючи кращих дизайнерів до створення своїх продуктів. Саме тому, уся продукція фінської компанії ABLOY® (Аблой), починаючи від ключів та замків, і закінчуючи дотягувачами й фурнітурою, вирізняється неповторним стилем та скандинавською вишуканістю.
     
    У минулому році компанія ABLOY® відсвяткувала 80-річчя з моменту створення першого дотягувача у 1934 р. У зв’язку з цією важливою віхою дверні дотягувачі ABLOY® (Аблой) кардинально змінюють свій дизайн. Оновлення поступово торкнеться усіх лінійок дотягувачів ABLOY® для внутрішніх та зовнішніх дверей, окрім моделі ABLOY® DC270. Зараз на склад «СПВ Компані Лтд.» надійшла та доступна для замовлення перша в Україні оновлена модель дотягувача ABLOY® DC240.
     
    Дотягувачі для дверей ABLOY® (Аблой) DC240
    Проста прямокутна форма дотягувача сріблястого кольору ABLOY® DC240 з чіткими кутами та лініями цілковито відповідає тенденціям сучасного дизайну, що тяжіє до простоти, яскраво виражених ліній, текстурності та однотонних кольорів.
     
    Дотягувачі для дверей ABLOY® (Аблой) DC240Новий дизайн дотягувача ABLOY® (Аблой) DC240 найкраще пасуватиме металевим дверям з поверхнею, вкритою порошковою фарбою, дверям з декоративними МДФ-накладками, ламінованими ПВХ-плівками VINORIT® (Віноріт) з колекції однотонних дизайнів, а також металопластиковим та алюмінієвим профільним дверям.

    Для збереження цілісного дизайну інтер’єру та підкреслення кольорової гамми дверей, доступні різні кольорові обробки верхньої декоративної кришки дотягувачів ABLOY® (Аблой): срібляста, коричнева, латунь та біла. Окрім того, немало вагомим елементом дизайну є й урахування типу тяги дотягувача. Дверний дотягувач ABLOY® DC240 доступний, як зі стандартною так і з ковзною тягою.
     
    Дотягувачі для дверей ABLOY® (Аблой) DC240
     
    Докладніше про дверні дотягувачі ABLOY® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Нові продукти та технології:
    Новий дизайн дотягувачів ABLOY® DC240
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору