Модулярність циліндрів CLIQ® - будь-який розмір на вимогу клієнта / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Модулярність циліндрів CLIQ® - будь-який розмір на вимогу клієнта

  • 30.09.2015

    Модулярність циліндрів CLIQ® - будь-який розмір на вимогу клієнта

    Розробка всесвітньовідомого концерну ASSA ABLOY - технологія CLIQ® (Клік) – це ультимативна система безпеки, що поєднує у собі два рішення: надійність механічних циліндрів класу високої безпеки та унікальність електронного блокування. Технологія CLIQ® надає професіоналам безліч можливостей та переваг, серед яких і модулярність.
     
    Завдяки конструктивній особливості – модулярності, циліндри CLIQ® (Клік) мають розширену лінійку розмірів та комбінацій частин. Такий підхід надає додаткові переваги при специфікації продукції на приватному чи корпоративному об’єкті.
    По-перше, модулярність допоможе задовольнити естетичну потребу замовника: коректно підібраний та встановлений циліндр прослужить довгі роки, а виконана робота – свідчитиме про високу кваліфікацію майстра.
     
    По-друге, вірний розмір циліндру задовольнить й вимоги до безпеки при монтажі на двері захисного протектора або фурнітури.
     
    І нарешті, по-третє, можливість комбінувати частини двостороннього циліндру з технологією CLIQ® (Клік) та механічною частиною надає низку переваг для організації контролю доступу та обліку подій на об’єкті.
     
    Повний перелік розмірів та комбінацій циліндрів CLIQ® (Клік) можна побачити тут.
     
    Докладніше про технологію CLIQ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Про технологію CLIQ® від MUL-T-LOCK® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору