Декоративний кам’яний шпон на італійській виставці каменю Marmomacc 2014 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Декоративний кам’яний шпон на італійській виставці каменю Marmomacc 2014

  • 10.10.2014

    Декоративний кам’яний шпон на італійській виставці каменю Marmomacc 2014

    Декоративний кам’яний шпон на італійській виставці каменю Marmomacc 2014
    Міжнародна спеціалізована виставка каменю Marmomacc, яка починає свою історію з 1961 року – це глобальна подія для професіоналів галузі, що демонструє останні новинки та тенденції, які впливають на ринок каменю по всьому світу. Традиційно цьогорічний захід Marmomacc 2014 відбувався в італійському місті Вероні протягом 24 - 27 вересня на території виставкового центру VeronaFiere.
     
    Експоненти з усіх куточків світу виставляють різноманітну продукцію, починаючи від обладнання для обробки кам’яних брил і закінчуючи готовими дизайнерськими продуктами.
     
     
    Активно розвиваючи напрям роботи з декоративним сланцевим шпоном SlateStone® (Слейтстоун), фахівці «СПВ Компані Лтд.» також відвідали Marmomacc 2014, що славиться у Європі завдяки ідеальному поєднанню на одному майданчику виставкових стендів, численних професійних відвідувачів та вигідні бізнес-пропозиції. На власному досвіді ми переконались, що тренд сучасного інтер’єрного та екстер’єрного дизайну – це натуральні матеріали, текстури та кольори. Натуральний камінь ніколи не втратить своїх провідних позицій серед оздоблювальних матеріалів. Все частіше провідні європейські архітектори та дизайнери звертаються до декоративних сланців, адже вони якнайкраще підійдуть для втілення усіх дизайнерських задумів.
     
     
    Кам’яний шпон SlateStone® (Слейтстоун) – це природні сланці, універсальний матеріал, який підійде для декорування меблів, дверей, стін, стель та навіть підлоги. До того ж, кам’яний шпон можна використовувати на різних основах. Наприклад, завдяки напівпрозорій текстильній основі, оздоблення зі сланцевого шпона може перетворитись на оригінальний вітраж або легко огорнути складні меблеві поверхні.
     
    Для замовлення декоративного кам’яного шпону SlateStone® (Слейтстоун) звертайтесь за адресою: decor@spv.ua.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору