Натуральний кам’яний шпон SlateStone® доступний для замовлення! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Натуральний кам’яний шпон SlateStone® доступний для замовлення!

  • 29.07.2014

    Натуральний кам’яний шпон SlateStone® доступний для замовлення!

    Натуральний кам’яний шпон SlateStone® доступний для замовлення!
    Перша комерційна партія довгоочікуваного натурального кам’яного шпону SlateStone® (слейтстоун) вже доступна на складі «СПВ Компані Лтд.» для замовлення. До нашої складської програми увійшло п’ять зразків каменю:
    - Палаючий ліс (L 2150 G Burning Forest);
    - Мармурово-білий (L 1000 B Blanco);
    - Вулканічний агат (L1600 B Rustikal);
    - Червона мідь (L 2300 G Cobre);
    - Чорний діамант (L 1900 B Negro).

    SlateStone® (слейтстоун) - це 100% натуральний камінь, що твердіше та міцніше черепиці. Облицювальні плити створюються за унікальною запатентованою технологією, що дозволяє не лише виготовити найтонші плити, але й відобразити унікальний малюнок масиву сланцю на них. Кам'яний шпон SlateStone® (слейтстоун) - це поєднання природної краси сланцю з неймовірною гнучкістю пластини та невеликою питомою вагою. Цей матеріал можна використовувати під час обробки широкого спектру поверхонь: підлога, стіни, меблі. До того ж, це екологічний продукт, що є цілком безпечним для алергіків.
    Кам'яний шпон SlateStone слейтстоун
    Кам'яний шпон SlateStone® (слейтстоун) можна застосовувати для декорування вхідних дверей безпеки та меблевих фасадів. МДФ-накладку, ламіновану пвх-плівками VINORIT® (віноріт), варто декорувати невеликими фрагментами каменю, утоплюючи їх у поверхню накладки. У дуеті з різноманітними природними матеріалами даний декоративний фасад особливо гармонійно підійде тематиці еко-мінімалізму у інтер’єрі та екстер’єрі, що наразі є дуже популярним в оформлені осель. Натуральні оздоблювальні матеріали, натуральні текстури та кольори – це запорука сучасного екологічного житла, наповненого затишком та природною красою!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору