Будь у тренді: застосовуй нові деревинні кольори VINORIT®! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Будь у тренді: застосовуй нові деревинні кольори VINORIT®!

  • 17.06.2014

    Будь у тренді: застосовуй нові деревинні кольори VINORIT®!

    Будь у тренді: застосовуй нові деревинні кольори VINORIT®!
    У попередніх новинах ми вже анонсували надходження нових кольорів VINORIT® та знайомили професіоналів галузі з основними тенденціями в українському дизайні інтер’єрів та екстер’єрів: домінування еко-тренду, тяжіння до однотонних кольорів, натуральних текстур та використання екологічно-чистих матеріалів. Наразі хочемо звернути Вашу увагу на три кольори, які надають унікальну можливість оформити інтер`єр та екстер`єр в одному дизайні.
     
    Нові кольори відповідають сучасному екологічному дизайну - мають натуральну деревинну текстуру та створені з екологічних матеріалів. Кольори LIGHT OAK (дуб світлий), BIRCH TREE (дуб коричневий), DARK OAK 23 (дуб темний шантонг) вже стали популярними в асортименті плівок WINSHIELD®, що застосовуються для ламінування віконного профілю, сандвіч-панелей та підвіконня. Відтепер ці кольори з`явились і в асортименті VINORIT®. Створити довершений дизайн приміщення або фасаду будівлі – легко! Адже тепер архітектори, дизайнери та замовники мають можливість замовити двері, вікна, підвіконня в одній кольоровій гаммі обраної деревинної текстури.
    VINORIT 21 Дуб світлий LIGHT OAK – це поєднання популярного кольору світлого натурального дубу з традиційним тисненням PORIM.

    VINORIT 22 Дуб коричневий BIRCH TREE – м`який коричневий колір і фактурні переходи створюють відчуття тепла та затишку.

    VINORIT 23 Дуб темний шантонг DARK OAK 23 – принт DARK OAK встиг отримати велику популярність, адже це сучасна інтерпретація фактури тонованого дубу, а нове тиснення шантонг створює неперевершене відчуття об`єму.
     

    Окрім того, універсальна ПВХ-плівка VINORIT® все ширше застосовується для оздоблення меблів. Ця функція створює безкраї можливості в оформленні житлових приміщень, офісів та різноманітних адміністративних будівель. «СПВ Компані Лтд.» прагне будувати безпечну та екологічну Україну та має все для того, щоб втілити дизайнерські мрії в життя. Нові сучасні кольори ізраїльських плівок VINORIT® і WINSHIELD® та багатогранність їх застосування на різноманітних елементах як фасадного будівництва, так і інтер`єрів вразять сміливими рішеннями. Вони дозволяють стати архітектором свого будинку та створити домашній затишок власними руками, використовуючи конструкції, декоровані ПВХ-плівкою VINORIT® нових натуральних текстур та кольорів, що легко імітують натуральну деревину.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору