Вертикальний дотягувач ASSA ABLOY DC630G / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Вертикальний дотягувач ASSA ABLOY DC630G

  • 26.03.2024

    Вертикальний дотягувач ASSA ABLOY DC630G

    Вертикальний дотягувач ASSA ABLOY DC630G

    Дверний дотягувач дуже корисний аксесуар, який дозволяє тримати ваші двері завжди в закритому положенні. Тобто він автоматизує процес зачинення дверей.
    • Стандартні дотягувачі монтуються на верхній рамі дверей і в звичайних вхідних або міжкімнатних дверях це не викликає жодних проблем.
    • Але що робити якщо верхньої дверної перемички в рамі просто немає? Такий контруктив зустрічається у вуличних хвіртках заміських котеджів, таунхаусів і дачних будинків.
    • Рішення є і пропонує його компанія ASSA ABLOY.


    • Це доводчик вертикального типу ASSA ABLOY DC630G з ковзною тягою.
    Тяга монтується на двері, а сам дотягувач на бічну раму або бічну цегляну стіну, якщо паркан виконаний з цегляної кладки.
    Завдяки такій конструкції дотягувач практично непомітний на хвіртці і вносить мінімальний вплив на дизайн вхідної групи заміської ділянки.
    Змонтувати доводчик можна як у верхній частині хвіртки так і в нижній.


    • Дотягувач монтується з внутрішньої частини двору і може використовуватися на дверях, які відчиняються як всередину, так і назовні, а так само на дверях правобічного і лівобічного відкривання. Для цього існують два типи дотягувачів (правосторонній і лівосторонній), які, крім сторонності дверей, визначають і напрямок відкриття (всередину, назовні).
    тому при виборі дотягувача потрібно точно визначити який у вас тип дверей.
    • Дотягувач має два регулювальних гвинта, які визначають основну швидкість закриття і швидкість прихлопування дверей. Тобто на початку швидкість вища, а в кінці закриття швидкість знижується.
    • Максимальна маса хвіртки на яку можна встановити дотягувач ASSA ABLOY DC630G становить 150 кг. Максимальна ширина хвіртки 1300 мм.
    • Придбати даний дотягувач як лівого так і правого виконання, а також аксесуари до нього можна на онлайн вітрині безпеки lock.ua за посиланням: https://lock.ua/catalog/dotyaguvachi/?sort=novinka&order=ubiv&set_filter=y&arrFilter_653_1293381943=Y

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору