Новий колір від WINSHIELD Кварц / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий колір від WINSHIELD Кварц

  • 20.10.2023

    Новий колір від WINSHIELD Кварц

    Новий колір від WINSHIELD Кварц

    Плівка WINSHIELD – виробництва ізраїльської фабрики Haogenplast, спеціально розроблена для зовнішнього застосування, для ламінування віконних профілів, дверей, підвіконь, стінових панелей, гаражних дверей та інших виробів.
    Новий колір Кварц 100S-2 QUARTZ GREY має сірий колір с ледь помітним теплим відтінком зеленого та коричневого кольору. Цей колір заповнив нішу в палітрі сірих кольорів між темним Анрацитом, теплим Фікусом і світлими сірими плівками. Найбільше підійде для будівель та інтер’єрів у сучасному стилі.


    Відповідає вимогам RAL - GZ 716 (1 розділ 1, части¬на 7), на основі штучних кліматичних випробувань, проведених у відповідності до DIN EN 513.
    Плівка виготовлена за технологією Color Shield ™ - суть технології полягає у застосуванні спеціальних пігментів, що здатні відбивати інфрачервоне випромінювання, суттєво зменшуючи нагрівання поверхні профілю. Унікальна технологія Color Shield ™ є стандартною особливістю всієї продукції WINSHIELD
    Повна кольорова гамма ламінаційних ПВХ плівок тут: https://lock.ua/catalog/pokrittya/?sort=novinka&order=ubiv&set_filter=y&arrFilter_653_2558846938=Y&arrFilter_693_296900293=Y&arrFilter_738_1990315977=Y

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!   

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору