Електромеханічна защіпка для силових замків / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічна защіпка для силових замків

  • 31.07.2023

    Електромеханічна защіпка для силових замків

    Електромеханічна защіпка для силових замків

    Електромеханічні защіпка DORCAS 48 серії призначені для побудови системи контролю доступу для тих дверей, в яких використовуються силові замки так званого італійського типу, наприклад MUL-T-LOCK (тобто замки, в яких відстань між крайнім основним ригелем та язичком замка дуже маленька). Якщо на такий замок встановити звичайну електромеханічну защіпку, то такий замок ви просто не зможете зачинити на ключ, тому що ригель впреться в корпус защіпки.
    Защіпка DORCAS 48 у своєму корпусі має спеціальний виріз напівкруглої форми в який заходить крайній ригель, завдяки чому замок повністю зберігає свою функціональність.


    Для зручного монтажу рекомендуємо використовувати разом із защіпкою DORCAS 48 спеціальну зворотню планку DORCAS W33 HZ POWDER COATING.
    Придбати електромеханічні защіпки DORCAS та інше обладнання для створення СКД ви можете у офіційних дилерів в Україні або на онлайн вітрині LOCK.UA: https://bit.ly/44ObaNp

     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору