Розумні замки NUKI 3.0 та 3.0 Pro / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розумні замки NUKI 3.0 та 3.0 Pro

  • 27.06.2023

    Розумні замки NUKI 3.0 та 3.0 Pro

    Розумні замки NUKI 3.0 та 3.0 Pro

    Розумні замки Нукі – це автономні за живленням електронні контролери, які встановлюються на механічний циліндр з середини приміщення, та без зайвих зусиль перетворюють звичайні двері на розумні.
    Контролери Нукі можуть бути встановлені на двері з будь яким циліндром Ключ-Ключ за умовою, що він має функцію Emergency (можливість відімкнути циліндр ззовні при вставленому зсередини ключем) або з циліндром Ключ-Тумблер за наявністю відповідного адаптеру.
    Встановлення виконується з використанням одної з двох монтажних пластин, які входить до комплекту контролера.
    При отриманні відповідної команди на відчинення та зачинення дверей електромотор контролера Нукі крутить циліндр замість руки людини – відповідно відмикає або замикає механічний замок.


    Всі налаштування контролерів, керування доступом, а також відмикання та замикання виконуються з смартфону через мобільний додаток Nuki. Зв’язок смартфону з контролером – через Bluetooth або за певних умов через WiFi
    Наразі в асортименті компанії NUKI, й відповідно – в асортименті СПВ КОМПАНІ - нове покоління розумних замків - Nuki Smart Lock 3.0 і Nuki Smart Lock 3.0 Pro.

    Розглянемо більш детально, в чому відмінності та особливості електронних контролерів Nuki Smart Lock 3.0 і Nuki Smart Lock 3.0 Pro.
    Електронний контролер Nuki Smart Lock 3.0 – це вдосконалена версія попереднього покоління 2.0 зі значно зміненим дизайном та покращеними характеристиками.
    Nuki Smart Lock 3.0 – корпус та тумблер - білого кольору.


    Всередині – вдосконалена електроніка та електромотор, що значно подовжує термін роботи на одному комплекті батарейок (базове живлення - 4 батарейки АА). За бажанням можливо додатково придбати акумуляторний блок NUKI Power Pack, який можна заряджати від будь якої зарядки від смартфону.
    Для того, щоб насолоджуватись можливістю віддаленого керування своїм розумним замком з будь якої точки світу зі свого смартфону – для контролеру Nuki 3.0 необхідно додатково придбати мережевий концентратор NUKI Bridge – він забезпечує віддалений зв’язок сматфона з контролером по WiFi.

    А ось розумний замок (електронний контролер) Nuki Smart Lock 3.0 Pro – це дійсно революційна розробка.

    Він, крім всіх властивостей Nuki 3.0 містить інтегрований WiFi модуль – тобто не потребує додаткового мережевого концентратору NUKI Bridge для повного контролю над своїм замком з будь якої точки світу.

    Інші відмінності 3.0 Про від 3.0 – це наявність контролерів в двох кольорах корпусу – білий та чорний, а також обробка "крутилки" – вона вироблена з алюмінію та виглядає, як нержавіюча сталь.

    Крім того, вже в "базі" 3.0 Про має живлення не від звичайних батарейок, а обладнаний "за замовчанням" акумуляторним блоком NUKI Power Pack (до комплекту входить кабель для підключення до зарядки, але не сама зарядка, бо можна використати будь яку від свого смартфону).
    До контролерів Нукі існують кілька аксесуарів, які розширюють їх можливості та спрощують життя користувача.
    По перше – це додаткові електронні пристрої доступу:
    - WiFi брідж – додає контролеру Нукі 3.0 можливість віддаленого керування – відмикання та замикання замка, надання доступу іншим користувачам з їх смартфонів, керування доступом інших пристроїв

    - Пульт дистанційного керування. Будь якому пульту можна надати постійний доступ, обмежити його початковою та кінцевою датою дії, надати доступ за визначеним розкладом по дням тижня та часу або тимчасово заблокувати.

    - Кодова панель. Дозволяє запрограмувати до 100 різних кодів доступу. Будь який з кодів може бути обмежений початковою та кінцевою датою дії, мати доступ за розкладом або заблокований. Дуже зручний пристрій як для офісу, так й у випадку подобової здачі апартаментів. За наявністю WiFi зв’язку – все це можливо робити віддалено з будь якої точки світу.

    - Кодова панель зі сканером відбитка пальцю. Крім всіх функцій кодової панелі (але з кількістю кодів до 200) – дає можливість записати 20 відбитків пальцю. Й так саме - налаштувати всі можливі часові обмеження.

    Й – суто механічний аксесуар – адаптер до циліндру Ключ-тумблер. Адаптер встановлюється до циліндру замість "рідного" тумблера. Є кілька моделей адаптерів, які відрізняються формою та діаметром посадкового отвору на шток тумблеру – залежно від бренду циліндру. . В асортимені є 8 стандартних адаптерів до циліндрів таких брендів, як Mul-T-Lock, Abloy, Keso, ISEO, CISA, ABUS, BRICARD, DORMAKABA, Nemef, MAUER, WINKHAUS, DOM, EVVA, CES, YALE, M&C, AXA . За відсутністю адаптера для циліндру іншого бренду він може бути розроблений та виготовлений (за наявністю самого циліндру для моделювання адаптеру).
    Електронні контролери Нукі 3.0 та 3.0 Про – це потужні та ефективні пристрої для перетворення звичайних дверей в розумні


    Інформація тут: http://www.nuki.spv.ua
    Купити тут: https://bit.ly/3NsPY8v

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору