Протиугінний захист на Lexus RX / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінний захист на Lexus RX

  • 25.05.2023

    Протиугінний захист на Lexus RX

    Протиугінний захист на Lexus RX

    Абсолютно новий RX 2023 захоплює з першого погляду завдяки сміливому дизайну розкішного позашляховика, який одразу привертає загальну увагу.
    Lexus RX - знаковий автомобіль. Коли з'явився RX першого покоління, ще не було ні BMW X5, ні Volkswagen Touareg, ні Porsche Cayenne, ні Audi Q7 — лише їх початкові розробки.

    Фактично японці першими показали те, що ми сьогодні знаємо як преміальний кросовер і можуть вважатися першопрохідниками.

    З того часу Lexus RX за чотири покоління розійшовся тиражем понад 4 мільйони екземплярів, ставши одним з найбільш продаваних преміальних кросоверів у світі.

    І ось тепер вже п'ятий RX дістався до нашого ринку.

    Новий Lexus RX стилістично схожий на попередника, але насправді у цих автомобілів немає жодної спільної деталі.

    Кросовер переїхав на архітектуру TNGA і ділить платформу GA-K із Lexus NX, ES, Toyota Camry, Avalon та RAV4.

    Двигуна V6 у гамі більше немає – тепер лише «четвірки».

    Інтер'єр RX – збільшена копія салону нового Lexus NX. До матеріалів обробки, дизайну, зручності посадки та діапазону регулювань немає взагалі жодних питань - все виглядає і зроблено на совість.

    Всі елементи інтер'єру тепер зосереджені на водії – присунуті ближче та розгорнуті у його бік. Мультимедійний комплекс – 14-дюймовий сенсорний «телевізор» із мінімумом фізичних кнопок.

    Машина не має звичних дверних ручок усередині. Замість них – кнопки, які можна натиснути і двері розблокуються.

    У новому поколінні RX використовуються передові системи активної безпеки та допомоги водієві, що входять до складу комплексу систем безпеки Lexus Safety System+ 3.0.

    Для забезпечення протиугінного захисту, в допомогу штатним система безпеки, чеський виробник Construct пропонує 2 рішення.

    Для захисту блоку безключового доступу, що відповідає за дистанційне керування автомобілем, без участі механічного ключа, розроблено систему CONSTRUCT SKS (Smart Key Safe).
    - Захисний кожух CONSTRUCT механічний SPECIAL-actual SKS 31a LEXUS RX 2023---

    Являє собою металевий захисний кожух, який одягається на блок сертифікації за допомогою зривних болтів на штатні кріплення. Захищає безпосередньо сам блок, і штатний роз'єм до нього.

    Для захисту підкапотного простору автомобіля від несанкціонованого проникнення, де знаходяться основні вузли та системи, пропонується до встановлення модельний замок капоту.
    - Замок CONSTRUCT механічний HL-actual HOODLOCK 016-104 LEXUS RX 2KEY 2023---

    Розроблений індивідуально під дану модель автомобіля з необхідними елементами кріплення на штатні місця в кузові.

    Замок капота не дозволить викрадачеві обійти вузли блокування силового агрегату, що розташовані під капотом; замінити чи добратися до ЕБУ двигуна і «обійти» таким способом штатний імобілайзер; використати автономну систему живленняння і керува двигуном, а також обійти штатні системи безпеки.

    Подивитися ціну на протиугінні замки та купити можна за посиланням

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору