Забезпечує безпеку з 1973 року / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Забезпечує безпеку з 1973 року

  • 16.05.2023

    Забезпечує безпеку з 1973 року

    Забезпечує безпеку з 1973 року

    Mul-T-Lock, провідна компанія в галузі високоякісних замків, циліндрів і систем безпеки, з гордістю відзначає свій 50-річний ювілей. За півстоліття Mul-T-Lock стала символом надійності, інновацій та захисту для мільйонів людей по всьому світу.

    У 1973 році, засновники Mul-T-Lock, Avraham Bahry і Moshe Dolev, встановили нові стандарти в індустрії безпеки, розробивши унікальний багатоспрямований замок, який значно підвищив рівень захисту дверей. Ця революційна система стала першим кроком до створення Mul-T-Lock.

    З плином часу Mul-T-Lock продовжувала розвиватися і вносити інновації, пропонуючи своїм клієнтам найпередовіші рішення в галузі безпеки. Компанія впроваджувала новітні технології, такі як: телескопічні піни, інтерактивні елементи, електронні замки та системи управління доступом, які забезпечують найвищий рівень безпеки та контролю.

    1994 року компанія SPV Company Ltd стає генеральним імпортером продукції Mul-T-Lock в Україні та впродовж ось уже 29 років дає змогу українцям користуватися інноваційними та надійними рішеннями, що забезпечують безпеку та спокій.

    Mul-T-Lock з гордістю відзначає свої 50 років успіху, у зв'язку з чим на святкування цього ювілею було запрошено представників дочірніх компаній та імпортерів з усього світу, зокрема делегацію SPV Company Ltd.
    Нашу команду зустріли на заході оплесками, бо незважаючи на війну, що триває, ми продовжуємо працювати та імпортуємо в Україну продукцію безпеки однієї з найкращих копманій у світі.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору