Автономна сигналізація DESI STEELY / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Автономна сигналізація DESI STEELY

  • 12.05.2023

    Автономна сигналізація DESI STEELY

    Автономна сигналізація DESI STEELY

    Всі ми звикли до автомобільних сигналізацій . а чи можна таку саме сігналку встановити в звичайні вхідні двері вашої квартити або будинку?

    ◉ Уявляється можна.

Сьогодні ми представляємо новинку від турецької компанії Десі – автономну сигналізацію DESI STEELY, яка розроблена спеціально для встановлення до металевих, дерев’яних та профільних дверей.
    Це дуже простий в користуванні та функціонуванні пристрій, який не потребує прокладання дротів, підключення до смартфону або іншого пристрою та програмного забезпечення.


    ◉ Основне призначення – при спробі несанкціонованого відмикання дверей або їх силового зламу – увімкнути гучну сирену (гучність – 105 дБ) яка по-перше – налякає злодія, по-друге – приверне увагу сторонніх осіб – наприклад, сусідів.
    ◉ В комплекті: сама сигналізація, один пульт дистанційного керування, магніт, комплект батарейок до основного модулю та інструкція.
    Сигналізація встановлюється до дверного полотна, як звичайний врізний замок та повністю невидима ззовні. Завдяки невеликому розміру – глибина корпусу всього 47 мм) її можливо встановити практично до будь яких дверей.
    ◉ Вона обладнана двома незалежними датчиками (сенсорами): датчик удару та магнітний контакт, який реагує на відчинення дверей.
    Постановка на охорону та зняття з охорони – відбувається за допомогою власної клавіатури шляхом вводу коду та натискання кнопки ОК. або пультом дистанційного керування натисканням на відповідку кнопку (до кожної сигналізації можливо прописати до 6 пультів)


    ◉ Коли сигналізація знаходиться на охороні при відчиненні дверей сигналізація чекає 8 секунд для введення коду або натискання на кнопку пульта. Якщо за цей час її не зняти з охорони – вмикається гучна сирена, яка навіть в разі зачинення дверей буде лунати 3 хвилини, якщо двері залишаються незачиненими – то 15 хвилин.
    ◉ Також в режимі охорони Сирена вмикається в разі спроби силового зламу дверей та ударів по дверях. Чутливість датчику удару може регулюватись. Всього є 4 рівня чутливості. Також е можливість тимчасово вимкнути датчик удару.
    Сигналізація DESI STEELY – простий в встановленні та налаштуванні, але досить потужний пристрій для підвищення безпеки ваших приміщень.
    ► Для придбання сигналізації DESI STEELY – відвідайте нашу онлайн вітрину: https://bit.ly/3pBS91e

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору