Захисти вантаж фургона! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захисти вантаж фургона!

  • 08.05.2023

    Захисти вантаж фургона!

    Захисти вантаж фургона!

    Замок на вантажному відсіку фургона відіграє важливу роль у забезпеченні безпеки та захисті вантажу. Ось кілька причин, через які замок на вантажному відсіку буса є необхідним:

     
    ◎ Захист від крадіжки: Замок на вантажному відсіку фургона запобігає несанкціонованому доступу до вантажу, що допомагає запобігти крадіжкам і втраті цінного майна. Коли фургон не перебуває під вашим контролем, замок служить першою лінією захисту від злодюжок.
     
    ◎ Конфіденційність і збереження: Деякі вантажі можуть містити конфіденційну інформацію, або це можуть бути вантажі військового призначення, що вимагають особливої обережності. Замок на вантажному відсіку фургона забезпечує конфіденційність і захист від несанкціонованого доступу, що дає змогу зберегти цілісність і безпеку вантажу.
     
    ◎ Відповідальність і контроль: Використання замка на вантажному відсіку фургона дає змогу власнику або перевізнику брати на себе відповідальність за вміст вантажу. Це також дає змогу контролювати доступ до вантажу і забезпечити його збереження під час перевезення.
     
     
    ◉  Construct ательє вже багато років займається встановленням замків на вантажні відсіки фургонів і бусів. Тому провідні українські компанії звертаються саме в Конструкт ательє що б захистити свої автомобілі. 
    На фото ми бачимо встановлений замок VIRO VAN VANLOCK COMPACT італійського виробництва на автомобілі Renault Trafic.
    ◉ Купити даний замок можна в режимі онлайн на порталі LOCK.UA: https://bit.ly/3nCpkRD
    ◉ А замовити такий замок прямо з установкою на ваш мінівен можна в Construct ательє записавшись за номером: (067) 500 88 94
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору