«Розумна» СКД на основі замків INHOVA® SPY SmartAir для готелю «Георг Парк» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Розумна» СКД на основі замків INHOVA® SPY SmartAir для готелю «Георг Парк»

  • 20.11.2014

    «Розумна» СКД на основі замків INHOVA® SPY SmartAir для готелю «Георг Парк»

    «Розумна» СКД на основі замків INHOVA® SPY SmartAir для готелю «Георг Парк»
    Основною задачею керівництва будь-якого готельного комплексу залишається правильна організація системи контролю доступу гостей та обслуговуючого персоналу до номерного фонду. Представники готельного комплексу преміум-класу «Георг Парк», який нещодавно відкрив свої двері для гостей у с. Тарашани Глибоцького району Чернівецької області, звернулися до спеціалістів з роботи на об’єктах магазину «Галицький ЛоксМайстер». Фахівцям магазину була поставлена комплексна задача: організувати систему контролю та моніторингу доступу на території готельного комплексу з можливістю оперативного адміністрування; система має бути бездротовою, основаною на сучасних технологіях та забезпечувати комфорт і зручність гостям закладу.
    INHOVA SPY SmartAir (Інова Спай СмартЕйр)
     
    Менеджери з роботи на об’єктах магазину «Галицький ЛоксМайстер» запропонували обладнати номери «Георг Парк» іспанськими замками INHOVA® SPY SmartAir (Інова Спай СмартЕйр), які функціонують у системі Wireless. Суть системи Wireless полягає в тому, що в певних ареалах готелю (наприклад, на поверхах) розміщуються спеціальні пристрої бездротового управління замками (хаб-концентратори), які миттєво реагують на зміни, що виконуються на адміністративному комп’ютері, що оперує наданням прав доступу. Таким чином, доступ до замків INHOVA® SPY SmartAir (Інова Спай СмартЕйр) оперативно адмініструється з серверного комп’ютера. Це повністю бездротова система, кабель прокладається лише від адміністративного комп’ютера (сервера) до пристрою управління замками, що може керувати одночасно 30-ма дверима.
     
    За допомогою системи Wireless та карткових замків INHOVA® SPY SmartAir вдалось вирішити такі проблеми:
    Оперативна модифікація прав доступу будь-якого користувача картки-ключа;
    Запобігання неавторизованому доступу;
    Організація доступу за індивідуальним розкладом;
    Моніторинг подій;
    Дистанційне відмикання дверей в екстрених випадках;
    Приватний режим (заборона доступу у разі присутності гостя у номері).
     
    Професіонали галузі безпечного замикання радять використовувати у системі контролю доступу врізні дверні дотягувачі японського виробництва RYOBI® (Ріобі), що забезпечать плавне зачинення дверей, комфорт користування, піклуватимуться про теплозбереження, а завдяки прихованому монтажу – не порушать цілісного дизайну дверей.
     
    INHOVA SPY SmartAir (Інова Спай СмартЕйр)
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору