Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ – розширено! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ – розширено!

  • 31.10.2014

    Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ – розширено!

    Модельний ряд протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ – розширено!
    Існує швидке рішення проблеми захисту автомобіля від злочинних дій зловмисників - встановлення надійного механічного блокіратора коробки перемикання швидкостей (КПШ) від провідного чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт). Усі замки CONSTRUCT® КПШ є модельними, а отже, розробляються конкретно під певну модель автомобіля. Це найбільш популярний засіб збереження авто від викрадення, адже механічні протиугінні замки КПШ автономні та енергонезалежні, і ставляться під охорону одним поворотом ключа у салоні автомобіля.
     
    Повідомляємо, що наразі розроблена низка нових замків CONSTRUCT® КПШ для популярних моделей автомобілів. Зокрема:
     
    - Для нового покоління кросовера Volvo XC60 2014 з механічною трансмісією – замок CF 1772 та аналогічної моделі з автоматичною трансмісією - CF 1775.
     
    - Для п'ятидверного хетчбека Peugeot 308 2013-го модельного року з автоматичною КПШ замок з номером - CF1773.
     
    - Для фургонів близнюків Opel Vivaro та Renault Trafic 2014-го модельного року з механічною трансмісією розроблений замок CF 1774.
     
    - Також проведено розробку блокіратора КПШ на новий кросовер преміум-класу Lexus NX 2014, номер замка уточнюйте додатково.
    «СПВ Компані Лтд.» - генеральний імпортер протиугінних замків CONSTRUCT® (Конструкт) в Україні, радить довіряти монтаж механічних замків КПШ лише професіоналам у Авторизованих сервісних центрах, адже довговічність та надійність протиугінного захисту наполовину залежить від якості та професійності монтажу. Перелік Авторизованих центрів з монтажу замків CONSTRUCT® (Конструкт) саме у вашому місті можна знайти на спеціальній сторінці нашого сайту: Офіційні Центри монтажу протиугонних замків CONSTRUCT.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору