Фінські замки ABLOY® надійно захистять майно у шафах та ящиках столу / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фінські замки ABLOY® надійно захистять майно у шафах та ящиках столу

  • 27.10.2014

    Фінські замки ABLOY® надійно захистять майно у шафах та ящиках столу

    Фінські замки ABLOY® надійно захистять майно у шафах та ящиках столу
    Нерідко виникає потреба у додатковому захисті майна. Наприклад, замкнути двері шафи, ящик столу, стенд чи вітрину. Звичайно, у такому випадку потрібне надійне та комфортне рішення. Саме тому варто звернути увагу на замки для офісних меблів фінського виробника ABLOY® (Аблой) OF430, OF420 та OF230.
     
    Чому ABLOY®?
    Перш за все завдяки тому, що замки з циліндрами ABLOY® однієї ключової платформи легко об’єднати в майстер-систему. Вам потрібно, щоб двері кабінету, шафку з приладдям та ящики робочого столу відкривались одним ключем? Тоді система Один ключ створена саме для Ваших потреб. Звернувшись до Авторизованих центрів з продажу продукції ABLOY® (Аблой), можна замовити виготовлення даної системи.
     
    Замки з натискною заскочкою для офісних меблів ABLOY® (Аблой) OF430 та OF420 розроблені спеціально для монтажу на розсувні дверцята офісних меблів, підходять для виставкових стелажів та шаф-вітрин. Максимальна товщина дверей для замка OF430 - 32 мм, для OF420 - 26 мм. Обидві моделі замків доступні на ключових платформах Classic та Sentry з можливістю виготовлення майстер-систем Один ключ та Майстер-ключ. Окрім того, для потреб підвищеної безпеки замок ABLOY® OF430 доступний також на платформі Protec з циліндрами класу Extra Security.
     
    Для захисту шафок для одягу та приладдя, ящиків столу, медичних шафок тощо найкраще підійде врізний замок для офісних меблів ABLOY® (Аблой) OF230. Це замок з прямим ригелем, який призначений для монтажу на металеві та дерев’яні меблі з дверцятами завтовшки 25 мм. Замок ABLOY® OF230 доступний на ключових платформах Classic, Sentry та Protec.
     
    Усі вищезазначені замки комплектуються двома ключами та кодовою карткою. Ключі захищені від несанкціонованого дублювання і у разі потреби можуть виготовлятись лише у Авторизованих центрах ABLOY® (Аблой) за наявності кодової картки власника замка.
     
    Замки ABLOY® (Аблой) OF430, OF420 та OF230 в наявності на складі «СПВ Компані Лтд». З заявками звертайтесь на електронну адресу: gurt@spv.ua.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору